Un jour á Paris

Gårdagen startade med att vi promenerade mot vattnet och senare.. Louvren!!! Så häftig plats som var mycket större än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Vi gick in på museét mest för att se Mona Lisa såklart men resten var minst lika enastående, om inte bättre. Mona Lisa var väldigt liten, och man fick inte stå närmre än 5 meter ifrån den, så det var nästan bättre att kolla på de andra tavlorna och konstverken som var större och man kunde ta sig en närmre titt.
 
Efter Louvren åt vi lunch på ett ställe i närheten och sedan gick vi vidare mot lite shopping. Vi började förbereda inför ett eventuellt köp av en designväska till MOI!! Louis Vuitton och Yves Saint Laurent står det emellan och det är sjukt svårt att bestämma sig, speciellt när det gäller så mycket pengar.
 
Efter lite rek av väskor gick vi till Triumfbågen som ligger högst upp på Champs-Élysées. Detta är alltså en av världens störsa rondeller om jag inte har helt fel, jag hade i alla fall aldrig vågat köra bil där. Kikade lite där innan vi gick hemåt för att byta om och gå och äta middag.
 
Även till  middagen blev det en längre promenad än tänkt, vi kollade på Notre Dame igen, samt Rådhuset och lite fler ställen. Innan vi slutligen åt middag på en restaurang intill vattnet där maten var magisk. 
 
 
Allmänt, Resa | |
Upp