BAGS, QUEEN B & JAY-Z

På lördagen var det stora ting inplanerade. Jag hade bestämt mig för att ta med mig en väska hem från denna resa vad som än hände, jag har ju såå länge velat ha en riktigt fin väska. Så efter att vi under fredagen rekat lite så konstaterade jag att den ''lilla svarta'' var det perfekta valet. Jag valde en väska som går att använda till vardags, den går att ha en utekväll samt middagar och den passar till alla kläder. Samtidigt kan man ha den ''dubbel'' över axeln men också cross over, det kunde man inte med den andra som dessutom hade den monogramet över hela väskan vilket man kanske blir lite less på i längden. Så jag är väldigt nöjd med att jag valde en svart med guldiga detaljer av märket Yves Saint Laurent.
 
Efter champagnen vi fick på YSL i samband med väskköpet var jag yr på både bubblor och eufori/adrenalin, så vi började sakta gå hemåt för att förbereda oss inför Beyonce och Jay-Zs spelning. Vi drack lite prosecco på rummet och bara tog det lugnt innan vi tog tunnelbanan till Stade de France. Där åt vi lite snabb middag innan vi gick till arenan och spenderade ett par timmar där. Och herregud så bra dem är. Jag såg dem senast för bara tre veckor sedan men detta var snäppet bättre.

Värt att nämnas är såklart att lördagen även var Frankrikes nationaldag!! Vilket gjorde att det var helt sjukt mycket folk ute på gatorna, en fantastisk parad både på marken och i skyn. Samt att poliser stod i varje hörn.
 
Detta sammanfattar en fantastisk dag med min fantastiska andra halva.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Allmänt, Resa | |
Upp