NEW YEARS DAY N EVE

Jag startade nyårsafton med att gå ut och ta en snabb löptur. Fick ihop 3 ynka kilometer innan det kändes som att fötterna höll på att brinna upp, hjärtat hoppa ur kroppen och skinnet att smälta alternativt grillas. Så då gav jag upp och gick istället hem och hämtade Adam, åt pannkaksfrukost och sedan hängde vi på stranden resten av dagen. 
Vid 18 packade vi ihop våra grejer och åkte in till killarna där vi sov på kvällen. Vi åt takeaway pizza och drack GT innan vi tågade mot stranden tillsammans med 30 000 andra människor. Full Moon party var så jävla roligt på ren svenska! Så himla bra stämning, bra musik och alla stod och dansade in det nya året tillsammans. Klockan hann bli relativt mycket innan vi gick hem och åt pizza och sedan somnade jag innan jag hann säga godnatt. 

Nyårsdagen blev världens bästa bakisdag. Vi gick till poolen som låg uppe på en kulle, så utsikten var magisk! Hängde där hela dagen, drack kokosvatten, jordgubbsmilkshake och åt frukttallrikar. Så bakisångesten var obefintlig. 
Vid 17 tog vi båten tillbaka till Koh Samui där vi nu stannar tills på söndag. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Puss
Allmänt, Resa | |
Upp