KARLSTAD

Så hade snart hela hösten passerat och vintern närmar sig. Idag kom första snön, den är förmodligen inte här för att stanna men ett litet tunt täcke har det blivit.
Den sista tiden har varit relativt upp och ned. För en månad sedan åkte Adam till andra sidan jordklotet för att vara borta tre månader, med ungefär tre veckors notis.
Så det har varit en typ av resa för mig med. Ibland saknar jag honom så att hela kroppen värker (oftast). Men det händer också (sällan) att jag tycker att det är så himla avkopplande att vara ensam.
Just nu lutar planerna mot att jag möter upp honom i slutet av december alternativt början av januari, sedan släpar jag med honom hem även om han inte vill. Det är så klart viktigt att vara ifrån varandra, sakna varandra och att göra saker på egen hand. Men tre månader är en lång tid. Speciellt när det är svårt att komma överens om en tid att prata då antingen jag eller han sover. Det har också gått från klarhet till klarhet att man inte har kommit riktigt lika långt i utveckligen kring att installera Wi-Fi på dessa platser, det blir oftast fördröjningar och samtalen bryts. Föreståeligt såklart. Men det gör det bara lite svårare att kommunicera. 
 
I vilket fall så har jag hunnit med en hel del dessa veckor:
Vi var på konferens i Sollefteå, fick umgås med dessa bönor.
 
Firade Halloween på Englaporten som ett skelett.
 
Hälsade på Bea i Karlstad. Trängde ihop fem tjejer på knappa 20 kvadrat
och samtliga blev superförkylda efterråt.
Shoppade, åt god mat, godis, drack för många glas vin, surrade
och dansade tills fötterna och knäna värkte
(Tack för denna helg tjejer, Ni är fantastiska! <3 )
 
I morse började jag 07:15 på grund av att vi skulle installera nya proggram, så jag börjar bli lite trött. Skall därför sova alldeles strax.
Imorgon skall jag äta middag med Adams mamma, syster & hennes sambo. I helgen skall min kusin Hugo sova här vilket skall bli så mysigt med lite lek, film och godis. Nästa vecka är det julfest för IF så det känns som att dessa veckor fram till jul kommer gå supersnabbt. 
Allmänt | |
Upp