TOUCHDOWN KOH SAMUI

Igår 07:30 svensk tid startade jag min resa genom att min lillebror skjutsade mig till Arlanda. Shoppade lite innan boarding då varenda parfym håller på att ta slut. Så det blev en ny innan avfärd, YSL - Black Opium, min absoluta favorit.

Boardade sedan ganska direkt. Resan gick väldigt bra och snabbt förutom att jag bara lyckades sova ca 45minuter av 9,5 timmar.. resan tog 1 timme kortare än planerat så jag hade gott om tid att hitta väskan och checka in den på det flyg som tog mig hit till Koh Samui från Bangkok. 

När jag kom fram väntade min älskade Adam på mig vid flygplatsen. Vi tog en taxi och åkte till ett ställe för amerikansk fotboll och frukost (09:00 lokal tid).
När vi var nöjda med frukosten chansade vi och åkte till vårt hotell som egentligen inte skulle ha rummet klart förrän 14 och vi kom 11, men dem var superhjälpsamma så vi fick komma in direkt. Jag var tvungen att vila ett par timmar då jag drabbades av mitt livs jetlag eller vad jag ska kalla det. Men inte så konstigt när jag rest i 14 timmar och klockan var vid det laget 5 på morgonen hemma. 
Nu har vi precis varit ute på en promenad, rekat ett restaurangbesök inför ikväll och vilar upp oss lite till inför det. Vädret är sådär får jag säga. Men det skall bli bättre om två dagar, vi får hålla tummarna för det. 
(null)

(null)

(null)
Kram
Allmänt | |
Upp