MQ & OLIVIA

Helgen spenderade jag i Stockholm med mina älskade vänner Martinique och Olivia. Jag har känt dessa fantastiska människor i ungefär 6,5 år på riktigt nu. Vi har vetat vilka vi är i flera år innan vi verkligen lärde känna varandra. Men då var vi snarare rivaler och tävlade emot varandra i alpint. 
Det bästa som finns är denna typ av vänner, som man inte behöver träffa eller prata med speciellt ofta. Men varje gång man ses är allt bara som vanligt. 
 
På fredagen var vi bara hemma, kollade på idol & år godis. Somnade innan 00:00 så jag vi var riktigt pigga på lördagen. Då klev jag upp och sprang en sväng runt telefonplan, köpte toalettpapper och gick hem och gjorde frukost till oss.
Sedan gjorde vi oss klara och åkte in till stan för att uträtta ärenden. Det blev en del julklappar inhandlade till både andra och mig själv, hehe. 
På lördag kväll gick vi på Suite. Vi hade superkul och dansade tills att fötterna värkte och Olivia fick bära mig hem. De bästa kvällarna således. Åt en pizza när vi kom hem och sov sedan som ett barn tills att klockan ringde och jag var tvungen att packa och åka hem till Sundsvall.
 
Puss
Allmänt | |
Upp