BEACHIN’

Igår och idag har vi hängt på stranden och fått lite sol på oss. Badat, läst bok, druckit fruktdrinkar och andra harmoniska saker. Var på thaimassage igår vilket var fantastiskt, tänkte gå idag igen men jag var lite för bakis för det.. imorgon kanske :-). 

Igårkväll mötte vi upp killarna för middag på ett mexikanskt ställe (så gott och så billigt). Drack ca 300 öl sammanlagt (kändes det som) innan vi gick hem till dem en sväng för att sedan ta en tucktuck till en fest som hette The Jungle Experience. 
Det var såå häftigt! Mitt i skogen/djungeln var ett relativt stort festivalområde med en scen, flera barer, foodcourt och massa mer. Alla köpte neonfärgade saker och målade med färg på sig. Precis som man föreställt sig att det är. 
Dansade där tills att svetten rann och fötterna värkte typ (03:00). Då köpte vi två majskolvar och satte oss i en tucktuck hem till oss och somnade ganska omgående. 

Så idag har vi som sagt legat på våra solstolar och varit väldigt ineffektiva, precis som man ska vara på semester. 

På vägen hem hade dem slagit upp en marknad på en av de större gatorna så vi gick förbi där och fick i oss både det ena och det andra.

Ikväll skall vi äta hamburgare och förhoppningsvis sötpotatispommes!!! Men först ett avsnitt av något och kanske en snabb powernap eller så spöar jag Adam i något kortspel. Vi får se. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Ni anar inte hur svårt det är att få till en bild med denna killen. Seriösa "parbilder" är inte riktigt hans grej.. Detta är bara ett urval av de försök jag gjorde, haha. Men fan vad lycklig jag är med honom.
Kram
Allmänt, Resa | |
Upp