-

Klockan stod på 04:15 på lördag morgon. På fredag eftermiddag fick vi ett samtal från agencyn som sa att det skulle bli oväder och att den egentliga snabba färjan inte skulle gå på grund av vågor. Så vi fick helt enkelt kliva upp 2,5 timme tidigare, dvs mitt i natten. När vi gick från hotellet klockan 04:40 var det fortfarande liv på torget och gatorna. Nattklubbarna hade precis stängt och tjejer i höga klackar tillsammans med killar i vita linné skjortor var på väg hem, eller till något matställe.
Vi åkte med en transfer till en stad på andra sidan ön med en hamn för bilfärjor där vi gick ombord på båten som skulle ta oss tillbaka till Split. Väl i Split väntade ännu en transfer som tog oss till flygplatsen. 
 
Jag kan meddela att Splits flygplats, precis som förväntat inte är en vidare stor flygplats. Hela flyplatsen var typ som en av Arlandas vänthallar, dvs liten. Och där fanns hur mycket människor som helst, de flesta skandinavier. Så vi satt som sillar på de befintliga sittplatserna men även direkt på golvet överallt. Kön till toan var utan att överdriva 30m lång och likaså taxfree:n och matstället, så det var väl mindre roligt. 11.05 lyfte vi och 13:40 var vi på svensk mark igen.
Vi var dock inte redo att åka hem till svallet så vi bestämde oss för att besöka Barkarby en sväng. Jag fick endast med mig en t-shirt men Adam lyckades hitta tre golfartiklar som han tog med sig hem. Vi köpte mc'donalds på vägen och var hemma runt 21:30. Kvällen hemma blev lugn, på grund av den tidiga väckarklockan var vi rätt trötta. Så vi besökte Adams mamma en snabbis och sedan åkte vi hem till mig och åt fruktsallad, godis, spelade kort (som att vi inte gjort det tillräckligt) med brorsan och pappa. Sedan somnade jag i soffan och Adam fick bära mig till sängen.
 
Nu är det söndag och vi har precis ätit frukost, jag sitter i soffan och kollar på OS-studion. Tråkigt att det mesta sänds mitt i natten, sitter och kollar på repriser just nu.. Sarah's final går inte förrän 02:55 inatt men jag kommer förmodligen att ställaklockan.
 
Imorgon hade jag tänkt börja med en liten detox. Det blir en fem-dagars juice detox. Tänker att det är bra att passa på nu när jag har semester så går det inte ut över jobbet. Jag och Adam pratade dock om att åka upp till Åre en sväng så vi får se hur det går då haha. Men det är väl inte hela världen om man fuskar lite ;).
 
Nu skall jag hjälpa pappa att måla vår terass. Vi har bestält någon sorts utepool och detta måste vara klart innan den kommer så det är bara att sätta igång. Tar på mig bikinin så slår man två flugor i en smäll.
 
Puss och Kram
Allmänt, Familj | | Kommentera |
Upp