COMEBACK

Gör en lite mini comeback i bloggvärlden (igen), nr. 1987635 i ordningen. Fasiken vad dålig jag är på detta haha. Jag har ju inte ens berättat klart om min och Mirandas engelska tour, lovar att göra det i nästa inlägg.
 
Jag har i alla fall varit hemma i Svea i lite mindre än en månad i detta nu. Skräckblandad förtjusning måste jag säga. Samtidigt som jag saknar Londons ständiga puls, energi och utrstrålning är det skönt att vara hemma med familj och vänner. 
 
Har börjat jobba på Cervera igen vilket jag är väldigt glad över. Denna gång jobbar jag i den nyöppnade butiken i Sundsvalls centrum vilket jag tycker är roligare än Birsta City. Senaste veckorna har det varit mycket att göra så jag har varit här 40-60 timmar i veckan. Trodde att det skulle vara jobbigare än vad det varit, men det har faktiskt gått riktigt bra.
 
Vad har jag mer gjort? Jag har umgåtts med vänner, tränat, sovit massoooor och det där vanliga. Och det är just detta jag saknar mest med London. Det spelar ingen roll vilken dag i veckan det är, det är alltid någonting stort som händer, någotning annorlunda man kan göra utan att behöva åka land och rike. Sundsvall har sin charm men tyvärr är det inte alldeles för mycket som händer här.
 
Idag är jag på Cervera från öppning till stängning och ikväll har jag bjudit in mig själv på middag hos familjen Luthman då pappa Luthman gör en av skandinaviens godaste risottos. Efter det antar jag att vi skall förtära ett eller två glas vin för mycket och ha en lika bra kväll som vanligt. För första gången på mycket länge kommer Fantastic Four vara samlad, jag, Johanna, Kristina och Clara.
 
PUSS
Allmänt, Familj, London, Vänner | |
Upp