LDN

För två veckor sedan bokade jag och Sofia lite spontant in en London-weekend, så imorgon åker vi (om några timmar dvs) och kommer hem måndag. Har inte riktigt hunnit förbereda mig inför detta då jag jobbat mycket, så jag började packa väskan för ungefär fem minuter sedan. Har förmodligen glömt allt jag behöver och tagit med de mest onödiga föremålen.
 
Tänkte bocka av det mesta av julshoppingen i London då utbudet är ganska obegränsat och därför roligare. Skall även försöka ta med Sofia på de allra bästa ställena jag vet i stan.
Planen var även att tatuera mig igen, men har inte riktigt funderat ut vad jag vill göra så jag kanske väntar ett litet tag till, jag vill inte göra något förhastat. 
 
Tanken är väl också att jag skall känna efter hur mycket jag egentligen saknar London, om jag kanske vill flytta tillbaka dit igen snart. Det återstår att se. När jag var där längtade jag hem och nu längtar jag tillbaka, det är svårt att komma fram till vad som är det rätta. Förhoppningsvis känner jag mer eller mindre åt ena hållet när jag åker hem på måndag.
 
Nu längtar jag ihjäl mig efter mina älskade där borta, det skall bli så jävla härligt att träffa alla!!!!
 
PUSS
 
Allmänt, London | | Kommentera |
Upp