HJÄRNRENSNING

Måste skriva av mig lite nu, för att försöka få tankarna på papper istället för i en enda röra inuti mitt huvud. För ungefär 2 timmar sedan vinkade jag av mamma, pappa & Rasmus när dem åkte iväg i en taxi mot Heathrow, och sedan dess har mina tårar runnit konstant. Dagarna med dem här har varit bättre än alla ord i världen kan beskriva. Just nu känner jag dock bara för att packa alla mina väskor och åka hem, hem till min säng, min fula soffa som är otroligt skön och till alla de jag älskar och håller om. Jag kan inte alls förstå de människor som flyttar och aldrig vänder om, de som knappt träffar sin familj en gång per år. Någonting som denna tid givit mig är ett nytt perspektiv, ett nytt perspektiv på hur mycket jag egentligen behöver dem i mitt liv.
 
Jag känner mig verkligen blödig just nu, vilket jag också antar har att göra med att jag fyllde år igår. Födelsedagar betyder nämligen väldigt mycket för mig, då inte bara min egen givetvis. Det är ett tillfälle då hela släkten samlas på samma ställe vilket är en av de absolut bästa sakerna jag vet i livet. Så igår, trots att jag hade en av de bästa dagarna i mitt liv fattades det ändå något, det vill säga min kära älskade släkt. Just nu skulle jag helst av allt vilja gå på bio med farmor och sedan äta hennes fantastiska stuvade makaroner, spela 31 med farfar och äta ballerinakakor samt umgås med mormor & morfar i stugan och sitta vid klipporna intill havet. Av det jag skrivit ovan kan man ganska enkelt konstatera att min hemlängan är total.
 
Nu måste jag ta mig samman, försöka torka tårarna och ta bort klumpen från magen, kanske fylla den med mat istället. Ikväll har jag bjudit sju svenska tjejer till lägenheten för att fira min födelsedag, så jag kan ju inte sitta här och gråta då som en liten fjant. Jag skall gå ner till gymmet och springa av mig ett par kilo känslor, sedan duscha och städa lite. Imorgon eller måndag kommer ett gladare inlägg med bilder från dagarna med mam, pap och Rasse, kanske även ett par bilder från ikväll om vi lyckas ta några.
 
PUSS
Allmänt, Familj, London | | 2 kommentarer |
Upp