Piccadilly institute

I lördags skulle vi gå till någon trevlig och lugn cocktailbar, så vi googlade lite och hittade ett ställe som heter Piccadilly Institute. Vi var där klockan 11, redan då var kön enorm och dem hade släppt in 1000 pers (klockan 11!!!!) vet inte hur tankarna gick just då men vi gick i alla fall in.

Vi hängde av oss jackorna och började utforska. Efter fyra våningar, minst sju dansgolv och 12 olika barer hade vi nått sista delen. Stället är helt gigantiskt!!!! Alla barer har olika namn, namnet speglar även temat i just den delen. Några exempel på namn är: Clinic, Noir, Chamber, Decadin, Shrink och Picnick. Så de flesta kan säkert förstå vad barerna hade att erbjuda.

Det var sjukt roligt där!! Människor från hela världen samlas på samma punkt. Om man skall festa i London rekommenderar jag detta ställe starkt, speciellt eftersom det ligger mitt på piccadilly cirkus och det då är väldigt lätt att ta sig dit och hem. En annan bra sak är att detta ställe faktiskt stänger 03 vilket gör att man orkar kliva upp dagen efter och shoppa om man inte går vidare efter!! Alla dansgolv har olika djs och därmed olika musikstilar, något för alla. Och i en av barerna har man utsikt mot piccadilly cirkus, dvs den stora korsningen med massiva reklamskyltar, tusentals människor och en massa trafik. 

Bilderna här nedan har jag stulit från google.
PUSS

Allmänt, London | | Kommentera |
Upp