MÄRKT

Den ''stora förändringen'' av mitt liv är, tro det eller ej, en tatuering. Jag har velat ha en länge, tänkt och tänkt om igen hundra gånger. Så jag och Miranda gick in i en studio i Soho för två veckor sedan ungefär, en av Londons bästa faktiskt. Tänkte vara spontana och ta en tid direkt utan en tanke på vad vi skulle göra, efter lite eftertanke och illamåendekänsla av att jag var så nervös konstaterade vi att det kanske var bättre att boka in en tid i framtiden så vi hinner bestämma vilka motiv vi skall ha. Så vi bokade in 10e juni. Sagt och gjort, 12:00 var vi där och hängde på låset, vi ladde upp med en två timmar lång frukost innan vilket på sätt och vis gjorde oss mer nervösa.
 
Killarna på studion var otroligt proffesionella och hjälpsamma, så vi kom tillsammans fram till två beslut till både mig och Miranda. Miranda hade tre tatueringar sedan innan men detta var min första, därför var jag så klart lite extra nervös.
 
I samma sekund som han satte ner nålen kände jag ungefär ''vad i hela helvete håller jag på med? detta är inte jag.'' Men kom sanbbt på mig själv med att vara ännu dummare som tänkte så. Jag lever bara en gång (som alla andra), men är framförallt bara ung en gång och är det någonting jag står för så är det att testa nya saker, vara nyfiken, orädd, spontan men också med en gnutta eftertanke och klokhet.
 
Denna tatuering är tillägnad min älskade familj. Dem som står mig allra närmast, stöttar mig genom allt och framförallt är dem jag har älskat från det att jag föddes och kommer fortsätta göra tills att jag dör.
 
Mamma, jag hoppas att du inte blir arg för att jag förstört min kropp eller liknande (det är något du skulle kunna säga). För detta är bara en hyllning till er, ni är mina förebilder och idoler. Därför har jag valt att förevigt ha era födelsedatum på min kropp.
Har inte kunnat knäppa någon riktig bild då Clara är på jobbet och det var halvsvår att ta på nacken själv. Så för dem som inte förstår, denna sitter alltså i nacken mellan skuldrorna, och det är min mammas, pappas och lillebrors personnummer i romerska siffror. Först trodde jag att den skulle bli för stor men tycker att den är helt perfekt nu. Om det gjorde ont? Ibland gjorde det riktigt ont men jag lärde mig att slappna av och då kändes det knappt. Lägger upp fler bilder när jag knäppt några.
 
Stort tack till Moster, Anders, Ida, My, Hugo, Mormor & Morfar för pengarna jag fick i 20årpresent, dem finansierade denna tatuering.
 
PUSS
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

💗💕😍

Upp