Torsdag

Igår åt vi som sagt på Invito, maten var helt fantastisk. Jag åt tomat-risotto men marinerad lax, kristina lamm och Clara pasta. På Invito har dem under hela januari haft halva priset på hela menyn vilket gör att det ofta är fullbokat, så var fallet även igår. Underbart med såna erbjudanden eftersom det klingar tomt i mångas plånböcker efter julhandeln och nyår, det gynnar båda parter.

Idag har jag gjort ganska mycket faktiskt. Började dagen lugnt med lite bokläsning. Åkte därefter och tränade med mamma, sen solade vi solarium (tro det eller ej, haha). Otroligt skönt med uv-strålat mot kroppen efter ex antal månader med grå himmel.

Runt 18 begav vi oss till Birstacity, mamma skulle handla småpresenter till någon presenttåvling dem ska ha i Vemdalen nästa vecka och då bara råkade jag få med mig två klänningar hem. Snart måste jag ha loppis, får inte plats med alla klänningar längre. 

Vi åkte direkt från Birsta till Restaurang RÅ. Där mötte vi upp Clara och Sanna för en mycket trevlig middag med mycket skratt och alldeles för god mat. Vi åt lite av varje allihopa, bl.a. röding, oxfilé, majskyckling, lamm, tonfisk, risotto och ett amazing efterättsfat med lite allt möjligt på!!! Repris på denna middag kommer förhoppningsvis inom en snar framtid. Tack för ikväll hörrrni!!
Puss
Ps. Vet inte varför textstilen inte vill samarbeta och jag är alldeles för trött för att göra något åt det just nu.

Allmänt, Familj, Vänner | | Kommentera |
Upp