FRIDAY, I LOVE U

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Startade dagen på Friskis i form av ännu ett cykelpass så klart, samt några core-övningar följt av stretching för hela kroppen. Skyndade mig hem för att duscha och sedan åka till birsta med Johanna, Clara och Kristina. Rullade omkring inne på IKEA i en rullstol som Johanna körde. Vi lyckades handla en hel del grejer, eller rättare sagt- Kristina handlade och vi var mest smakråd. Jäääääklar i min låda vad man kan fynda där, de mesta är så billigt.
 
Gick in på jobbet en sväng och hälsade på mina fantastiska kollegor och köpte några tallrikar. Vår lilla tour fortsatte sedan till MIO, där dem inte hade någon rullstol så Johanna skjutsade runt mig i en kundvagn istället, ingen vacker syn haha. Kicki fick med sig en matta från MIO och sen bar det av mot Systembolaget och COOP. Vi hann även åka på RUMMET i stan och Åhlens för att köpa kuddar. Kan säga att bilfärden hem inte var den mest optimala, Kristinas bil har samma storlek som en moppebil ungefär, och där satt vi fyra tjejer med en stor matta, ett soffbord, en kasse mat, en stor lampa, en kasse alkohol, en stor kasse med lite allt möjligt och fyra stora handväskor. När vi rullade ut på motorvägen nådde vi den otroligt höga hastigheten 53.3 km/h,hahaha.
 
När vi lyckats ta oss ur bilen och in i lägenheten monterade vi ihop det mesta och gjorde sedan i ordning maten. Det blev lite av allt möjligt, räkor, kyckling, parma, salami, oliver, chévre, brie, marmelad, kex och framförallt tre olika sorters vin med Marabou till efterrätt.
 
Nu har jag precis kommit hem, skall lägga mig i sängen och överväga om jag vill kolla på Grey's anatomy eller CaliforniaCation, tufft val.
Puss
Allmänt, Hälsa, Inspiration, Vänner | | Kommentera |
Upp