Godmorgon

Godmorgon!! Sovmorgon idag (igen) hehehe. Jag måste säga att det är så otroligt skönt och lättande att inte gå i skolan längre. Speciellt på kvällarna, där har jag alltid haft skoluppgifter att göra men nu kan jag göra vad jag vill.

Alla som blev försökskaniner till det nya skolsystemet vet att det inte var en dans på rosor, dvs årgång 95. Förra året, mitt tredje år är förmodligen både det bästa och värsta jag gjort. Herregud vad mycket vi hade att göra. Det finns dock vuxna som påstår att det var värre på deras tid, er vill jag bara ge en kram och berätta för er att det inte är konstigt att ha fel ibland. 

Just nu sitter jag och läser tidningen och dricker te. Idag skall jag träna en sväng på morgonen, äta lunch med pappa på B.I.M och sedan jobba. Det blev ingen bio igår så därför tar vi den ikväll, Interstellar tror jag den heter, hoppas den är bra.

PS. Matkassen är hur bra som helst. Igår åkte vi till Ica maxi och fick två kassar varor med mat för 5 dagar. Igår åt vi pasta med en sås som var otroligt god. Det verkar verkligen toppen, ett tips till alla oss som inte alltid är så kreativa. Kassarna finns även i laktosfritt, med kolhydrater och med lite mindre kolhydrater.


Puss o kram
Allmänt, Familj, Hälsa, Inspiration | | Kommentera |
Upp