EN ROUTE

En tur till frankrike. Igår morse flög vi till Nice, Frankrike. Vi landade här 09:00 så vi kunde ta vara på hela dagen. Det är svårt att inte njuta och uppskatta livet lite extra i dessa delar världen kan vi enkelt konstatera.
Så gårdagen startade med frukost, vi gick en sväng runt hamnen där vi kollade på fina båtar och sedan bokade vi middag på en restaurang inför ikväll. Vi hängde sedan på stranden tills att vi bytte om till landslagströjorna och gick och mötte upp andra svenskar på Waka Bar där det var riktigt härlig stämning under hela den svenska matchen. Tråkigt med förlust men det förstörde inte våran dag. Efter det bytte vi om till middagskläder, strosade i butiker och åt sedan en helt okej middag i gamla stan. 
 
Imorse klev vi upp i tid och gick och köpte proviant inför picknickfrukost uppe på ett berg. 300 trappor senare och blöt i svett som om jag nyss duschat var vi framme på en sådan himla vacker plats med utsikt över en stor del av Nice riviera. Där åt vi baugette, åt youghurt, drack mimosa och hade en klyschig men ack så fantastisk frukost. Efter att vi njutit tillräckligt av frukosten så tog vi oss nedåt för att skölja av svetten i havet. Vi hittade ett ställe på klipporna där vi låg ett tag tills att vi blev sugna på mer mat och kaffe. Det blir alltid sådana matresor när vi åker iväg, men det är bra. Sista timmarna fram tills nu har vi solat, läst bok och badat på stranden. Vi avslutade med en drink innan vi gick hem för att nu byta om inför middagen vi bokat in.
 
Nu måste jag sluta eftersom vi måste springa till middagen. Mer kommer senare. 
 
 
Allmänt, Resa | Frankrike, Nice | |
Upp