WATERFALLDAY

Igår tog vi mopeden och körde ett helt varv runt ön. Det tog sin lilla tid och ingen av oss kunde riktigt känna om rumpan satt kvar när vi var framme men det var det värt! 
Vi passade på att kolla in två vattenfall uppe i bergen under vår lilla äventyrsfärd. Det första var lite mesigt men ändå så himla mysigt ställe. Vi åt frukost där, badade lite i vattenfallet och kollade på djuren. Dem hade bl.a. möjligheten att klappa en tiger och rida på en elefant. Vi valde dock att inte göra något av detta då jag absolut inte under några omständigheter stödjer denna typen av industri. Tycker så fruktansvärt synd om dessa stackars elefanter som någon elak människa sitter på och använder ett spätt(??!!) för att få den att göra som man vill. Dem hade även en bebiselefant i ett inhängnat område som vi gav ett par bananer och klappade, henne ville jag släppa ut och ta med henne hem eller något.

När vi nästan kommit ett varv på mopeden stannade vi vid Lamai Beach, åt bananpannkaka, läste bok och sov en stund tills att solen gått ned. Då åkte vi hem och gjorde oss i ordning inför en middag på The Cliff som vi hade bokat samma dag. På The Cliff var det supertrevligt och supergod mat. Ganska mycket dyrare än andra restauranger här omkring, nästan svenska priser skulle jag vilja säga. Men det var det sååå värt! Vi åt: oxfilécarpaccio, risotto frutti di mare & chokladbrownie med vaniljglass till efterrätt.

Somnade ganska omgående när vi kom hem, så mätta att vi inte visste vad vi hette. Idag ska vi byta hotell till ett närmre stadskärnan. Det kan bli bra så vi slipper ta mopeden överallt. Även om det är kul att köra så är det lite läskigt ibland också, trafiken är inte riktigt som hemma. Och igår blev vi stoppade av polisen på vägen hem och min första tanke var "fängelse" haha. Vi klarade oss galant men det skall bli skönt med gångavstånd från och med idag. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null)
Kramar
Allmänt, Resa | Chaweng, Koh Samui, Lamai Beach, moped, the cliff, waterfall | |
Upp