DAYS IN PICTURES

Förlåt ni få kära läsare för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Under tiden har vi hunnit byta hotell, ett jättefint med stort poolområde. Vi har ätit supergoda middagar, druckit drinkar, spelat kort, läst bok, solat, badat, gått på massage, strosat i butiker, 

Det dök upp en bild för mig i flödet på instagram som jag gick in och kollade på, tyckte att den platsen såg så himla mysig ut, det var någon med typ 1miljon följare som lagt upp den. Tänkte väl typ "Ååh tänk om man ändå kunde hitta en sån plats".. och då inser jag att det är HÄR på Koh Samui!!!!!!!! Kollade genast upp vart det låg också åkte vi dit och åt den förmodligen bästa middagen i mitt liv. Maten var inget extraordinärt men miljön är utan tvekan den absolut vackraste jag varit med om. Så otroligt mysigt att bara sitta där hela kvällen och njuta av omgivningen. Ett MÅSTE för alla som är på Koh Samui. 

Imorgon åker vi till Koh Tao och jag påbörjar sista veckan här tillsammans med Adam. Har redan ångest över att behöva åka hem.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)
(null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Puss

Allmänt | Dara, Koh Samui, Koh Tao, Thailand, daraserene | |
Upp