BEST DAY EVER

Idag har jag haft en av de absolut bästa dagarna i mitt liv, helt fantastisk har den varit. 
Klockan 10:00 åkte vi iväg med en båt som tog oss på snorklingstur runt ön. Vi stannade på totalt fyra ställen varav det första och det andra var bäst.
På det första stället stannade vi till och innan ankaret ens nått bottnen så såg vi en haj lite längre bort vid ytan. Flera kastade sig i men jag som aldrig har snorklat tidigare hade lite utrustningstjall innan jag var i vattnet, så det tog lite längre tid och hajen hann simma därifrån och det var endast de första i vattnet som hann se den. Tänkte att det var kört och var lite besviken men ändå nöjd över min första snorkling och alla de andra vackra varselserna, så jag kliver upp och väntar på att båten skall ta oss till nästa plats. Då ropar en av de andra dykarna att det är fyra hajar norr om båten, så jag kastar mig i och börjar simma mot platsen där han säger sig ha sett hajarna. Adam står på båten och fattar inte vad jag håller på med men han hoppar i igen utan att veta varför jag gjorde det. 
Efter typ 40 meter kommer den rakt emot mig, en livslevande, fri HAJ!!!!! Blev först så jävla rädd då den simmade emot mig men 10 meter innan vek den av, detta var ett av de absolut häftigaste ögonblicken i livet. Adrenalin. Adam var lagom nöjd att han hoppade i som också fick se denna vackra men ack så farliga varlelse. 
De andra platserna bjöd på Hitta Nemos, svärdfiskar, korallrev, och en massa andra fiskar som jag nästan trodde att man bara kunde se på film och dokumentär. 

Sista anhalten var ön Koh Nangyuan som också blev en av dagens höjdpunkter, fantastiskt vacker ö. Jag låter bilderna tala för sig själv nedan.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Nu sitter vi på en supermysig restaurang och har precis beställt in mat. Efter det ska vi hem och smörja in oss eftersom vi brände oss supermycket idag. Faktum är att läget är relativt kritiskt kring mitt bakparti, både rumpa och rygg. I dagsläget tar jag inte för givet att jag har dessa delar kvar imorgon.

Kram på er <3
Allmänt, Resa | Koh Nangyuan, Koh Tao, Thailand | | Kommentera |

KOH TAO

Idag åkte vi båt i cirka två timmar och tog oss till ön Koh Tao. Den absolut vackraste ön/platsen hittills. Har knappt hunnit se någonting ännu men jag kan säga att här är sanden vit och len, vattnet är turkost och kristallklart. Precis som man vill ha det. Här kommer vi trivas bra. 

Bilden nedanför på solnedgången, båtarna och havet är från vår balkong, vi har en supermysig restaurang under oss så vi skall snart göra ett besök där. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Kramar
Resa | Koh Samui, Koh Tao, Thailand, bro&sis, bro&sishotel | | Kommentera |

DAYS IN PICTURES

Förlåt ni få kära läsare för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Under tiden har vi hunnit byta hotell, ett jättefint med stort poolområde. Vi har ätit supergoda middagar, druckit drinkar, spelat kort, läst bok, solat, badat, gått på massage, strosat i butiker, 

Det dök upp en bild för mig i flödet på instagram som jag gick in och kollade på, tyckte att den platsen såg så himla mysig ut, det var någon med typ 1miljon följare som lagt upp den. Tänkte väl typ "Ååh tänk om man ändå kunde hitta en sån plats".. och då inser jag att det är HÄR på Koh Samui!!!!!!!! Kollade genast upp vart det låg också åkte vi dit och åt den förmodligen bästa middagen i mitt liv. Maten var inget extraordinärt men miljön är utan tvekan den absolut vackraste jag varit med om. Så otroligt mysigt att bara sitta där hela kvällen och njuta av omgivningen. Ett MÅSTE för alla som är på Koh Samui. 

Imorgon åker vi till Koh Tao och jag påbörjar sista veckan här tillsammans med Adam. Har redan ångest över att behöva åka hem.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)
(null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Puss

Allmänt | Dara, Koh Samui, Koh Tao, Thailand, daraserene | | Kommentera |
Upp