(SP)ÅRE

Hejhej kära läsare, ni två eller tre, förmodligen mamma och jag själv. Nu var det ett bra tag sedan igen, som vanligt har en hel del hunnits med. Tyvärr är jag inte den bästa på att dokumentera händelser i mitt liv så bildkommunikationen är halvkass.
Förra helgen spenderade vi i alla fall i Åre igen. Magisk helg om jag får säga det. Vi åkte upp ganska sent på fredagkväll, gick och la oss direkt (jag lyckades dock inte sova mer än någon timme..) för att kliva upp runt 07 och ge oss iväg till backen direkt. Jäklar vad fint det var i backarna, inte alldeles för mycket turister och nypistade nedfarter. Åt lunch på Kastrullen, gulasch med en cola och bra sällskap. Efter backen var inte äventyret slut, tog en sväng på byn med Adams pappa och hans sambo medan A tog ett par åk till. När han var klar tog vi bilen till en väns stuga som ligger ca 15 min från Åre, där hängde vi och åkte skoter som jag tycker är himla roligt (och lite läskigt). Åkte hem och åt god middag, spelade lite kort och somnade nästan sittande efter det.

På söndagen tog vi bara en lugn promenad in till byn, solen sken men det var ganska kallt. Vi satte oss på BOMBOM i skydd från vinden och drack kaffe, öl och cola. En väldigt chill dag innan vi tog bilen hem mot Sundsvall igen. 
 
Nu kommer ett par ganska hektiska veckor känns det som, jag har gjort över 45 timmar på jobbet denna vecka, varit UF-jury och inte tagit det lugnt en enda kväll. Kommande vecka jobbar jag fram till torsdag då vi äntligen åker till NEW YORK!!!! Ska bli så otroligt roligt att åka iväg, som jag längtat! Vi stannar där fem nätter innan vi åker hem igen på tisdag. Efter det kommer vi vara i Åre tre helger i rad eller något sådant, så det är en tid nu jag verkligen ser fram emot!
Älskar våren, man inspireras till att hitta på saker och veckorna bara springer iväg. Det är mindre än 2,5 månad kvar till Juni, hur sjukt är det?!
Puss
Allmänt | |
Upp