SAMBOS

Idag har jag och A varit sambos i hela sex månader. Det känns snarare som två, tiden har verkligen gått fort. Självklart har vi stunder då vi skulle vilja stoppa varandra i en ljudisolerad burk, men vad fantastiskt det är att få dela sitt liv med någon man verkligen vill vara med, varje dag. 
 
I helgen har jag jobbat, men också försökt vara kreativ på kvällarna. Så i fredags åkte vi hem till min mam & pap för att bli bjudna på en gudomlig hummersoppa. Efter det åkte vi till Adams kompis Albin där det var en massa människor. Vi spelade kort och drack öl, jag som inte dricker öl hade lite svårt att hänga med i tempot men tur var väl det eftersom jag skulle upp och jobba dagen därpå. Vi gick en sväng på RÅ sen gick jag hem för att sova, så blev det inte riktigt då Adam och Casper rullade in runt tre med mat vilket man sällan är sen att tacka nej till.
Jobbade hela lördagen och gick sedan för att handla ingredienser till en av mina favoriträtter, risotto. Jag tycker att det är så fruktansvärt gott, speciellt med lax och tigerräkor till. Avslutade kvällen med ett biobesök. Vi såg Skönheten och Odjuret, det var en väldigt mysig film med Emma Watson i huvudrollen och det kan ju inte bli mycket annat än bra. Somnade som ett barn efter bion och klev återigen upp för att jobba igår. Efter jobbet åkte jag och farmor till Birsta för att beställa en spegel till oss, det slutade även med ett husdjur.... En kaktus!!! Jag får tydligen inte någon hundvalp eller katt så jag tänkte att en kaktus kan vara en fin början. Han heter Spikey och bor numera i vårt vardagsrum. Avslutade helgen med entrecôte och hasselbackspotatis hemma hos Dennis och sedan ett löppass på gymmet. Med andra ord en bra helg!
 
Bilder på vår fantastiska spegel och nya kompis Spikey kommer när jag tagit några..
 
Puss
Allmänt | |
Upp