X-MAS, NEW YEARS AND ERTHANG IN BETWEEN

Eftersom jag (fortfarande) uppdaterar här en gång i kvartalet hinner det hända väldigt mycket mellan gångerna. Nu har det hunnit vara, jul nyår och första månaden på det nya året har redan passerat.
Julen var väldigt mysig, hela familjen samlad hemma hos mamma och pappa. Adam åt middag med sin familj på Alnö sedan slöt han upp till kaffet och efterrätten. Vi spelade sedan sällskapsspel tills att jag bokstavligen talat inte kunde hålla mina ögon öppna längre. En väldigt fin julafton.
 
I mellandagarna jobbade jag ganska mycket, sedan firade vi jul 10 gånger till med Adams släkt och med mina släktingar, mycket firande. Ett par dagar innan nyårsafton tog vi bilen upp till Åre för att fira in det nya året där. Det blev inte riktigt som vanligt. Alla mina vänner hade råkat ut för någonting i princip, influensa, brutna nyckelben med mera. Vi gjorde ändå det bästa av situationen och jag hade kul trots diverse omständigheter. Kunde dock konstatera att det förmodligen var ett av de sista åren jag firade på det sättet i Åre. Nästa år är jag redo för något nytt =)!
 
Förra veckan fyllde mitt hjärta 20år, därmed är jag nästan tvungen att sluta kalla honom för valpen. Vi firade honom på hans dag genom en middag på Oscar med hans mamma, syster och hennes kille. Jag har länge planerat en resa för honom och mig så nu passade jag på att ge honom flygbiljetter till New York. Så i April åker jag och Adam på en weekend till NY. Vi sitter just nu och kollar på biljetter till NY rangers, satan vad dyrt det är men förhoppningsvis hittar vi något rimligt =D. Han fick även en helikopterresa över Manhattan i present, vilket förmodligen kommer bli fruktansvärt häftigt. 
 
I helgen firade hans kompisar honom genom en fest här hemma hos oss, tror de flesta som var här hade riktigt roligt. Jag tycker i alla fall att det var hur kul som helst. Vi dansade i vardagsrummet med högsta volym till 02.20, sedan sprang vi till krogen, var där i trettio minuter innan vi gick hem och åt chickennuggets, heheh. Vi kan i vilket fall konstatera att firandet i det stora hela blev väldigt bra.
 
Puss
Allmänt | |
Upp