TACK, KENT.

I slutet på december var vi och kollade på mitt favoritband, det band som följt mig sedan ringa år, som hjälpt mig genom alla slags tider. Vi hade turen att få biljetter till fredagens spelning, således den andra av tre spelningar. Vi åkte ner till Sthlm tidigt på fredagen för att hinna gå en sväng på stan, ta en drink, äta middag och sedan ta oss till Tele2 arena.
Och herregud vilken konsert alltså, jag skulle göra det 100 gånger till om möjligheten fanns, använda mig utav alla superlativ i hela världen. Som vanligt är det dock svårt att bryta ned en känsla till ord och skriva det här, man måste helt enkelt uppleva det själv.
Kent har så länga jag kan minnas spelats i högtalarna hemma, det har varit mamma & pappas favoritband ända sedan ''Verkligen''. Jocke har alltid, på något vis lyckats sätta ord på känslor och sinnestämning som man själv inte kan. Det har blivit en tröst att veta att det är någon fler som känner som mig, som tänker lika tankar. Det har ibland gjort mycket svåra stunder lite lättare.
I veckan såg jag även dokumentären om dem som visades på SVT i mellandagarna. Jag rekomenderar den varmt om man är ett kent-fan.
Resten av helgen spenderade vi på julmarknad, restaurang, shopping och barer. 
 
Puss 
Allmänt, Resa | |
Upp