WEDDINGTIME

Idag jobbar jag på Stora Fest & Bröllopsmässan här i Sundsvall. Cervera valde att vara med i år så jag står här med två fest-dukade bord och visar upp mig själv och företaget. Det är himla fint här på Stadshuset i Sundsvall, det är inte så ofta man går in hit så varje gång ser man någon ny fin detalj. Det står en massa företag här som visar, guidear och inspirerar inför ditt bröllop, fest eller student. Jag måste erkänna att det ringer en del ''klockor'' (hehe). Jag har alltid längtat efter att gifta mig, och hoppas att jag någon gång får mitt prinsess-bröllop, Adam??
Det är komiskt vilka mål man har just nu, jag vill absolut vara gift och ha barn när jag fyller trettio. Undra om jag kommer skratta åt denna text utan ring och barn när jag är 35? Vi får se helt enkelt.
 
Puss
Allmänt | | Kommentera |

X-MAS, NEW YEARS AND ERTHANG IN BETWEEN

Eftersom jag (fortfarande) uppdaterar här en gång i kvartalet hinner det hända väldigt mycket mellan gångerna. Nu har det hunnit vara, jul nyår och första månaden på det nya året har redan passerat.
Julen var väldigt mysig, hela familjen samlad hemma hos mamma och pappa. Adam åt middag med sin familj på Alnö sedan slöt han upp till kaffet och efterrätten. Vi spelade sedan sällskapsspel tills att jag bokstavligen talat inte kunde hålla mina ögon öppna längre. En väldigt fin julafton.
 
I mellandagarna jobbade jag ganska mycket, sedan firade vi jul 10 gånger till med Adams släkt och med mina släktingar, mycket firande. Ett par dagar innan nyårsafton tog vi bilen upp till Åre för att fira in det nya året där. Det blev inte riktigt som vanligt. Alla mina vänner hade råkat ut för någonting i princip, influensa, brutna nyckelben med mera. Vi gjorde ändå det bästa av situationen och jag hade kul trots diverse omständigheter. Kunde dock konstatera att det förmodligen var ett av de sista åren jag firade på det sättet i Åre. Nästa år är jag redo för något nytt =)!
 
Förra veckan fyllde mitt hjärta 20år, därmed är jag nästan tvungen att sluta kalla honom för valpen. Vi firade honom på hans dag genom en middag på Oscar med hans mamma, syster och hennes kille. Jag har länge planerat en resa för honom och mig så nu passade jag på att ge honom flygbiljetter till New York. Så i April åker jag och Adam på en weekend till NY. Vi sitter just nu och kollar på biljetter till NY rangers, satan vad dyrt det är men förhoppningsvis hittar vi något rimligt =D. Han fick även en helikopterresa över Manhattan i present, vilket förmodligen kommer bli fruktansvärt häftigt. 
 
I helgen firade hans kompisar honom genom en fest här hemma hos oss, tror de flesta som var här hade riktigt roligt. Jag tycker i alla fall att det var hur kul som helst. Vi dansade i vardagsrummet med högsta volym till 02.20, sedan sprang vi till krogen, var där i trettio minuter innan vi gick hem och åt chickennuggets, heheh. Vi kan i vilket fall konstatera att firandet i det stora hela blev väldigt bra.
 
Puss
Allmänt | | Kommentera |

TACK, KENT.

I slutet på december var vi och kollade på mitt favoritband, det band som följt mig sedan ringa år, som hjälpt mig genom alla slags tider. Vi hade turen att få biljetter till fredagens spelning, således den andra av tre spelningar. Vi åkte ner till Sthlm tidigt på fredagen för att hinna gå en sväng på stan, ta en drink, äta middag och sedan ta oss till Tele2 arena.
Och herregud vilken konsert alltså, jag skulle göra det 100 gånger till om möjligheten fanns, använda mig utav alla superlativ i hela världen. Som vanligt är det dock svårt att bryta ned en känsla till ord och skriva det här, man måste helt enkelt uppleva det själv.
Kent har så länga jag kan minnas spelats i högtalarna hemma, det har varit mamma & pappas favoritband ända sedan ''Verkligen''. Jocke har alltid, på något vis lyckats sätta ord på känslor och sinnestämning som man själv inte kan. Det har blivit en tröst att veta att det är någon fler som känner som mig, som tänker lika tankar. Det har ibland gjort mycket svåra stunder lite lättare.
I veckan såg jag även dokumentären om dem som visades på SVT i mellandagarna. Jag rekomenderar den varmt om man är ett kent-fan.
Resten av helgen spenderade vi på julmarknad, restaurang, shopping och barer. 
 
Puss 
Allmänt, Resa | | Kommentera |
Upp