BEACHIN’

Igår och idag har vi hängt på stranden och fått lite sol på oss. Badat, läst bok, druckit fruktdrinkar och andra harmoniska saker. Var på thaimassage igår vilket var fantastiskt, tänkte gå idag igen men jag var lite för bakis för det.. imorgon kanske :-). 

Igårkväll mötte vi upp killarna för middag på ett mexikanskt ställe (så gott och så billigt). Drack ca 300 öl sammanlagt (kändes det som) innan vi gick hem till dem en sväng för att sedan ta en tucktuck till en fest som hette The Jungle Experience. 
Det var såå häftigt! Mitt i skogen/djungeln var ett relativt stort festivalområde med en scen, flera barer, foodcourt och massa mer. Alla köpte neonfärgade saker och målade med färg på sig. Precis som man föreställt sig att det är. 
Dansade där tills att svetten rann och fötterna värkte typ (03:00). Då köpte vi två majskolvar och satte oss i en tucktuck hem till oss och somnade ganska omgående. 

Så idag har vi som sagt legat på våra solstolar och varit väldigt ineffektiva, precis som man ska vara på semester. 

På vägen hem hade dem slagit upp en marknad på en av de större gatorna så vi gick förbi där och fick i oss både det ena och det andra.

Ikväll skall vi äta hamburgare och förhoppningsvis sötpotatispommes!!! Men först ett avsnitt av något och kanske en snabb powernap eller så spöar jag Adam i något kortspel. Vi får se. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Ni anar inte hur svårt det är att få till en bild med denna killen. Seriösa "parbilder" är inte riktigt hans grej.. Detta är bara ett urval av de försök jag gjorde, haha. Men fan vad lycklig jag är med honom.
Kram
Allmänt, Resa | | Kommentera |

KOH PHANGAN

Igår åkte vi alltså hit till Koh Phangan där vi är nu. Båtresan var en skräckblandad förtjusning. Det var lite oväder så vi gungade fram och tillbaka på vattnet. Vi satt uppe på däck så för oss var det helt okej eftersom man hela tiden "såg" vattnet och vad som hände. Vi märkte att det var ett par stycken som satt nere som blev rejält åksjuka och var tvungna att slänga sig utanför relingen och jaa, lätta på trycket haha. 

Väl framme så åkte vi bil en stund till öns nordvästra sida. Checkade in och tog sedan en promenad runt kvarteren, stannade för fika och gick sedan på olika marknader här i närheten. Knäppte tyvärr endast två bilder dagen till ära. Utlovar mer under denna dags aktiviteter.

Avslutade gårdagen med mat och film. Adam somnade sedan direkt medan jag låg vaken till strax efter två någon gång då det var fest utanför vårt fönster, Heheh.

(null)
(null)
Kramar
Allmänt | | Kommentera |

BIG BUDDHA MARKET

Efter vår utflykt till Fisher Man’s Market tog vi en promenad till ett ställe som heter Big Buddha Market. Det var inte så BIG men det fanns en hel del kött, fisk, grönsaker och frukter. Vi köpte inget men det var otroligt fascinerade att bara gå omkring och kolla på allt. Man kunde handla levande fisk från akvarium på lösvikt som man sedan fick "döda" själv och sedan tillaga. Vissa saker var lite för hemska för mig så vi gick därifrån ganska snabbt. 

Som jag skrev tidigare gick vi då förbi vårt nästa hotell och drack ett par drinkar i solnedgången. Det var hur vackert som helst där. 

Kollade på lite serier (jag sov) i 30 minuter när vi kom hem. Efter det gick vi och åt mat. Maten var så stark att det stundtals gjorde ont att andas, haha. "Svenskar".. tänkte personalen.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Nu är vi påväg till båten för att åka över till Koh Pangan. 
Kram
Allmänt, Resa | | Kommentera |
Upp