SUMMERBREEZE

Så var det dags för halvårs-updaten. Det har nu hunnit bli höst, hur fasiken är det möjligt? Jag har inte skrivit här sedan New York, alltså den 3e April. Fem månader. Det känns som igår men också som en livstid sedan.
Sedan dess har en del tid spenderats i Åre, en del i Stockholm med saknade vänner, en del i stugan och en i fina, fina Göteborg.
Men framförallt så har jag hunnit byta jobb och jag är nu en stolt medarbetare på IF Märkesförsäkringar, motorskador. I takt med att sommaren bokstavligen kutat ifrån mig har mina kunskaper kring bilar, skador och försäkringar sprungit ikapp mig och jag trivs faktiskt väldigt bra på den plats jag är nu.
 
Bilderna nedan får i kronologisk ordning förklara mer kring vad som hänt i mitt liv de senaste månaderna.
 
En helg i Åre med Adam, hans familj men också Beatrice och Natalie <3
 
En helg i Stockholm i början av maj tillsammans med Adam, Kristina och Dennis.
 
 
Debut i Sundsvalls Slalomklubbs Öl-paralellslalom. 
 
 
En sista varm helg i stockholm som fick avsluta maj månad. Denna helg spenderade jag bland annat med allt för saknade vänner från gymnasiet och Åre-tiden, Martinique och Olivia.
 
Jag kan absolut säga att det var en bra vår och försommar, för en gångs skull har jag faktiskt känt mig stimulerad och tillfredställd vilket jag haft väldigt svårt för de sista åren. Nu är jag dödstrött så jag får nog gå in i juni månad i nästa inlägg, vilket jag såklart hoppas kommer om inte alldeles för lång tid ;-).
 
Puss
Allmänt | |
Upp