SUMMERBREEZE PT.2

Och där kom del nummer två snabbare än telias bredband och jag någonsin vågat drömma om. 
En helg i Stockholm i början av juni med mina bästa Johanna, Kristina och Clara <3
 
Bästa mamma <3 Midsommar på Smedjan som var den roligaste midsommaren i hela mitt liv.
 
Dagsfest på Bar de Menagerie
 
Sensommar festivalen som var snarare Mitten-på-sommaren festivalen i början av juli
 
Inser att jag har gjort mer och har många fler bilder än jag trodde, det får helt enkelt bli en del tre av denna sommar-summering.
Nu skall jag göra ännu ett tappert försök till att hitta Game of thrones avsnitt (läs: inte somna till dem) och sedan sova på riktigt. Idag har jag jobbat 08-20 så det var en ganska jobbig dag, trött..
Puss
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

SUMMERBREEZE

Så var det dags för halvårs-updaten. Det har nu hunnit bli höst, hur fasiken är det möjligt? Jag har inte skrivit här sedan New York, alltså den 3e April. Fem månader. Det känns som igår men också som en livstid sedan.
Sedan dess har en del tid spenderats i Åre, en del i Stockholm med saknade vänner, en del i stugan och en i fina, fina Göteborg.
Men framförallt så har jag hunnit byta jobb och jag är nu en stolt medarbetare på IF Märkesförsäkringar, motorskador. I takt med att sommaren bokstavligen kutat ifrån mig har mina kunskaper kring bilar, skador och försäkringar sprungit ikapp mig och jag trivs faktiskt väldigt bra på den plats jag är nu.
 
Bilderna nedan får i kronologisk ordning förklara mer kring vad som hänt i mitt liv de senaste månaderna.
 
En helg i Åre med Adam, hans familj men också Beatrice och Natalie <3
 
En helg i Stockholm i början av maj tillsammans med Adam, Kristina och Dennis.
 
 
Debut i Sundsvalls Slalomklubbs Öl-paralellslalom. 
 
 
En sista varm helg i stockholm som fick avsluta maj månad. Denna helg spenderade jag bland annat med allt för saknade vänner från gymnasiet och Åre-tiden, Martinique och Olivia.
 
Jag kan absolut säga att det var en bra vår och försommar, för en gångs skull har jag faktiskt känt mig stimulerad och tillfredställd vilket jag haft väldigt svårt för de sista åren. Nu är jag dödstrött så jag får nog gå in i juni månad i nästa inlägg, vilket jag såklart hoppas kommer om inte alldeles för lång tid ;-).
 
Puss
Allmänt | | Kommentera |
Upp