View with a view

Igår gjorde vi sååå mycket saker, det var en av de absolut bästa dagarna i hela mitt liv. Vi började dagen med att byta hotell, fem avenyer bort och tre gator ned till ett annat Hilton som är ännu trevligare än det första. Efter det tog vi en creamcheesebagel med lax och en kaffe samtidigt som vi promenerade till Empire State Building. Vi åkte 86 våningar upp för att gå ut på observationdecket och kolla på den underbart fantastiska utsikten över mer eller mindre hela Manhattan och NY. Jag har inte så bra koll på vilka alla byggnader är men det var en sån mäktig känsla där uppe. Man känner sig ganska odödlig på något sätt.
 
Efter den första utsiktsplatsen fortsatte vi mot Central Park. Där satte vi oss på höjden och åt kycklingspett från en matvagn. Solen sken och det var riktigt varmt. Runt omkring sprang människor i bar över och shorts, riktigt så varmt tyckte inte jag att det var, men nästan. Finns inte så mycket att säga om Central Park, lika bra som man förväntat sig och en mysig plats att slå sig ned på efter många timmars shopping. 
 
Vi gick sedan nedåt igen för att komma till Rockefeller center, vi åkte även upp där och fick ungefär samma utsikt som från Empire fast lite bättre ändå eftersom man såg mer av Central Park, samt att Empire från den höjden var otroligt vackert.
 
Promenerade sedan hemåt för att vila en liten stund innan vi gick till..... Buddakan!!! Samma restaurang som tjejerna i Sex and the City är på när Carrie ska gifta sig. Där var maten ljuuuvlig, miljön och servicen likaså! Efter maten höll vi båda på att dö av trötthet men vi påminde oss själva att vi kan vila när vi kommer hem. Så istället för att gå hem och sova gick vi en sväng till Times Square för att fota lite och kolla på alla lampor som verkligen gör en glad. Efter det åkte vi faktiskt upp i Empire State building IGEN. Vi ville se stan mörk med alla fina lampor och det var verkligen en vacker syn, så vi ångrade inte att vi inte gick hem och sov. Dagen var som sagt helt jävla fantastisk på ren svenska.
 
Nu får ni ursäkta att ni blir bildbombade.. <3
---
 
---
 
---
 
---
 
    Puss
 
 
Allmänt, Resa | |
Upp