FIRST NIGHT AND DAY

Hej från New York City!

Efter inställt flyg och förseningar igår var vi äntligen framme efter 25 timmars resande, typ. Vi var måttligt trötta när vi kom fram till hotellet men eftersom klockan var ca 19:30 lokal tid var det bara att ta på skorna igen och börja gå.
Vi gick direkt mot Times Square, och vilken känsla det var. Allt man sett på tv & film går inte att jämföra. Alla lampor och skärmar som lyser upp hela himlen, ljudet från bilar, musik och människor. Doften från vaniljmunkar, rostade sötmandlar och avgaser. Storstad. 
 
Vi tog en pizza på en Italiensk restaurang och sedan köpte vi sura remmar och somnade till en serie 21:30. Lagom.
 
Idag vaknade vi med andra ord pigga och fräscha. Vi tog en promenad till ett ställe som heter The Smith (som K & D tipsat oss om). Där åt vi frukost, Eggs Benedict och granola compott med grapefruitjuice och kaffe. Gillade verkligen det stället.
 
Efter frukosten började den riktiga promenaden. Om jag ska vara ärlig har jag inte full koll på vart vi varit idag. Men i alla fall på lite olika shoppinggator. Jag ska tillägga en viktig detalj, det har TOKREGNAT hela dagen, alltså verkligen regnat. Förmodligen mer än det regnar som mest i Amazonas. Helt sjukt har det varit. Så vi har varit blöta från topp till tå. Därför har jag mest (tråkigt nog) kollat ned i backen och inte hunnit lägga märke till vart man är riktigt. Men vi besökte i alla fall Grand Central Station, Macys, Bloomingdales, Zara, Apple flagship, Oliver Peoples och mycket mycket mer. 
Vi försökte verkligen vårt bästa trots regnet och vi har haft en superbra dag.
 
PUSS 
Allmänt, Resa | |
Upp