SOOO..

Sååå, de senaste månaderna har bestått utav kärlek, stress, tristess, flyttning, köpa saker till läggan (läs: hamna i lyxfällan), ångest, lycka, träning, jobba, ligga på soffan mm. Det vanliga helt enkelt, förutom det där med att flytta då för det är inte så vanligt. Fasiken vad bra vi trivs här!! Lite mer än en månad har vi bott här nu och det börjar kännas som HEMMA. Vilken känsla alltså. Dock är min längtan efter att göra något annat igen där ute i den vida stora världen är mer än påtaglig för tillfället. Jag saknar London något fruktansvärt och vill bara gå omkring på de stora gatorna igen utan att någon känner igen mig. Men det får vi ta senare.
 
Ja under hösten har vi hunnit med en del evenemang. Bland annat så fyllde min farfars mamma (gammelfarmor) 90(!!!)år så det firade vi stort en eftermiddag i September på Svartviks Herrgård. Hela tjocka släkten från pappas sida var där vilket var otroligt kul. Man måste ta vara på dessa ögonblick och försöka suga in så mycket som möjligt av dem då man inte vet hur ofta det händer.
 
Senare samma månad fyllde min egen farmor 70(!!!)år. Vart tar tiden vägen?????? Tänk att hon var 50 när jag föddes. Herregud vad tiden går fort. Min bästa, kära lilla farmor.
 
Förutom det har vi varit ute varenda helg känns det som. Det har varit något hela tiden liksom. På gott och ont. Visst är det kul men ibland blir det för mycket. Det är viktigt att känna att man inte har några planer alls, att det inte gör något att sitta hemma och rulla tummarna.
 
Vi har i vilket fall kommit i ordning i lägenheten på riktigt, saker har fått sina platser och sänggaveln bör komma imorgon typ. Så klart är det småsaker som saknas, men så kommer det alltid vara känns det som. Så länge vi trivs är jag nöjd. Hur går det med städningen och matlagningen då? Jo det går faktiskt över förväntan. Jag skulle säga att Adam sköter sakerna som sker i köket mest och jag de andra delarna av lägenheten såsom städning, tvätt mm. Att laga mat och diska är absolut inte en gren jag kvalar mig vidare till i OS så det får Adam stå för och han verkar trivas helt ok med det så vi fortsätter väl att ha det så tills dess att vi ändrar oss.
 
Just nu sitter jag med nya fräscha blommor framför mig, i julen och höstens alla färger och ett par tända ljus. Ikväll (om 25 minuter) skall jag nämligen ha lite glöggbjudning för dem på jobbet. Som en liten kick-off inför julhandeln. Så nu måste jag skynda mig att göra fint tills att dem kommer. Mer bilder på lägenheten kommer som sagt så småningom. Be patient.
PUSS
Allmänt, Familj | |
Upp