Det börjar verkligen kännas som vinter nu. Men av någon anledning hoppade mitt medvetande över hösten. Känns knappt som att den ägt rum.
 
I fredags var jag, Adam, Kristina & Dennis på Teater Grillen, maten där är helt fantastisk. Efter det tog vi en kaffe-avec och sedan gick vi ut en sväng. Det var inte så mycket folk ute men vi hade kul tillsammans.
På lördagmorgon vaknade jag med sprängande huvudvärk men det finns ingenting som inte färskpressad juice, croassainter, nutella och äggröra kan bota. Så efter den goda brunchen så mådde vi alla bättre. Låg ändå i soffan hela dagen och kollade på någon dålig film. När kvällen kom hade vi tänkt gå ut men jag tog min förnuft till fånga och stannade hemma istället. Vi åt pizza, ostkrokar, chips, godis och spelade sällskapsspel. Somnade alldeles för tidigt i soffan framför en film. 
Igår var jag hemma hos mamma och pappa för att fira farsdag och umgås. Jag och brorsan lagade Risotto, min farbror hade med sig älgkött och en supergod halloumisallad till det, 5 av 5.
Avslutande helgen med ett glas vin och Adam.
Puss
Allmänt | |
Upp