LAST NIGHT

 
Här är bilder från sista dagen och kvällen. Vi gjorde egentligen inget speciellt på dagen, spenderade större delen vid poolen med kortspel, boll i vattnet, boken, chips, frukt osv. Vi avslutade soltiden med att gå tillbaka och bada vid samma pir som vi gjorde första dagen på Hvar.
När vi hade duschat och packat lite gick vi till Hvars enda rooftop bar, ''top bar'' heter stället som är högst upp i hotellet Adrianas byggnad. Satt där och bara tittade ut över staden, havet och solnedgången. MAGISKT. Drack två drinkar vilka var otroligt goda.
 
Efter magisk utsikt gick vi till smågatorna för att leta reda på den där restaurangen vi hade sett kvällen innan. Den heter Giaxa och var absolut delad etta av bästa restaurangerna denna vecka. Vi åt båda en stor köttbit som var så otroligt god. Restaurangen låg så himla mysigt också, i en liten gränd med sten- golv, väggar och tak. Med mysiga lampor och rustik inredning. Rekomenderar starkt denna!! Efter maten som gjorde oss för mätta för efterätt var klockan rätt mycket och vi skulle upp väldigt tidigt. Så vi gick och köpte vatten och lite godis som vi skulle ha som färdkost, sedan gick vi hem och såg en film.
 
Fantastisk avslutning på en fantastisk vecka och resa. Tack bästa Adam! <3
 
Puss och Kram
Allmänt, Resa | |
Upp