DAG FEM

Här är några bilder från gårdagen. Eller rättare sagt kvällen. På dagen valde vi att bara hänga vid poolen här på hotellet då vi hade bränt oss litegrann och det var skönt att kunna ta skydd under parasollet. Vi köpte prinsess-flippflopps till mig. Vita med glitterstenar på, superfina. Vi köpte även en liten boll som vi kastade och lekte ''gris'' i vattnet. Därav inte så mycket bilder från dagen förutom min lilla mage och fruktcocktail.
 
På kvällen hade vi bokat bord på en av öns bästa restauranger, Dalmatino Fish and Steak House. Lätt bästa kvällen hittils och lätt bästa maten! Pricken över i:et var att vinflarran hette Zlatan och att den även gjorde mig lite tipsy. Vi åt tre-trätters och man fick något shotliknande inför varje rätt som skulle öka matlusten och neutralisera smakerna inför varje rätt för att få bästa möjliga smakupplevelse. Fem av fem på både mat och service.
 
Vi gick för första gången ut lite tidigare för att hinna se solnedgången, herregud vad vackert det var. Försökte fånga den på bild men som ni förstår är den inte riktigt rättvis. Men ni kan försöka föreställa er. 
 
Tvingade Adam att ta en triljon bilder på mig, medan han knappt ställer upp på en enda. Man får vara glad över det lilla :).
 
Efter middagen gick vi en promenad, jag ville inte att kvällen skulle ta slut men efter en längre stund var vi båda så trötta att vi var tvugna att gå hem och sova. Men sammanfattningsvis var det en fantastisk kväll, med om möjligt ännu bättre sällskap.
 
Puss och kram
Allmänt, Resa | |
Upp