22y IN ÅRE

Alltså verkligen ursäkta kvalitén, och ursäkta snapchatbilden. Men som vanligt hade jag bestämt mig för att ta en massa bilder. Tror ni jag tog någon? - Nej.
I vilket fall, helgen spenderades i Åre för att fira Beatrice som fyllde hela 22år. Herremingud vad gamla vi börjar bli!!! Det blev som vanligt för mycket skratt, gråt, shottar och champagne. Men kul var det! Jag kom upp på lördagen, började med att sy in min klänning som visade lite för mycket hud till en början. Sedan hade vi bord på Bygget där vi åt från RAW-food menyn. Klockan 22 spelade Miriam Bryant och efter det drack vi drinkar och dansade hela natten lång. Adam var också där med sina kompisar, så vi träffades en stund inne på bygget vilket var kul. Det är så konstigt, att vara ifrån honom ett par dagar kan kännas som en evighet.
 
På söndagen vaknade vi i tid, gjorde frukost och sjung fina gratulationstoner för Bea. Tjejerna gav sig ut i backen medan jag och Kristina solade på ballen. Klockan 15 kom adam och skjutsade oss till Timmerstugan. Där hade vi bokat bord och beställt massa menyer i förväg. Så bordet var dukat med girlanger, rosa bollar och två stycken heliumballonger som föreställde siffrorna 22. Sammanfattningsvis var dessa två dagar helt fantastiska och jag är ganska säker på att födelsedagsbarnet känner ungefär samma sak.
 
Tack tjejer för bästa helgen! Ni e bäst.
 
Puss
Allmänt, Resa, Vänner | |
Upp