HELG UTAN HELG

Ingen helg för mig denna vecka heller då jag jobbat båda dagarna. Tur att jag älskar mitt jobb så pass mycket som jag faktiskt gör. Nu är det söndag eftermiddag och min kropp är ganska utmattad, minns inte sist jag sov ut en morgon. Imorgon börjar jag dock inte förrän två, så det skall jag ta vara på. Både fredag och lördag har jag umgåtts med halvnya bekantskaper vilket har varit trevligt. Träffade killarna på Udda Tapas och efter det hängde jag med dem. Hade tänkt åka hem tidigt men så blev det desvärre inte.. Fick dessutom sova i vårat TV-rum på nedervåningen eftersom mitt rum är ett litet renoveringsprojekt nu och det ligger fönster på min säng. Mamma hade bäddat när jag kom hem så det gick ändå bra.
 
Beställde nyss något detox-te (teatox), för att försöka rensa ur all skit ur kroppen. Vet inte om jag tror på den metoden men antar att det är värt ett försök. Har dessutom varit förkyld länge så det kanske kan hjälpa mot det med. 
 
Fasiken vilket luddigt inlägg, men men. Ett inlägg är ett inlägg. Nu ska jag kämpa två timmar till innan jag skall hem för att titta på Greys och sova.
 
PUSS
Allmänt | |
Upp