ÅLDERSNOJA

Åt lunch med min sister från en annan mr på 1891 idag innan jobbet. Intressant men ångestgivande samtalsämnen stod i dagordningen. Bland annat vilken ålder som är bra för att gifta sig, skaffa barn och allt det där. Vi kunde ganska snabbt konstatera att vi båda kommer bli ensamma, vin- och kattanter som läser korssord, ibland tillsammans. Vem behöver pojkvän liksom. 
 
Ikväll MÅSTE jag städa mitt rum, har inte kunnat sova där på några dagar så det är dags att ta tag i det. Kristina skall även åka iväg i helgen som kommer och eftersom jag har egen nyckel dit kommer jag förmodligen sova där (hoppas du läser detta Kristina). Förutom det är det inte så mycket som händer, Paradise Hotel kl22 på TV3 får man bara inte missa....
Allmänt | | Kommentera |

HELG UTAN HELG

Ingen helg för mig denna vecka heller då jag jobbat båda dagarna. Tur att jag älskar mitt jobb så pass mycket som jag faktiskt gör. Nu är det söndag eftermiddag och min kropp är ganska utmattad, minns inte sist jag sov ut en morgon. Imorgon börjar jag dock inte förrän två, så det skall jag ta vara på. Både fredag och lördag har jag umgåtts med halvnya bekantskaper vilket har varit trevligt. Träffade killarna på Udda Tapas och efter det hängde jag med dem. Hade tänkt åka hem tidigt men så blev det desvärre inte.. Fick dessutom sova i vårat TV-rum på nedervåningen eftersom mitt rum är ett litet renoveringsprojekt nu och det ligger fönster på min säng. Mamma hade bäddat när jag kom hem så det gick ändå bra.
 
Beställde nyss något detox-te (teatox), för att försöka rensa ur all skit ur kroppen. Vet inte om jag tror på den metoden men antar att det är värt ett försök. Har dessutom varit förkyld länge så det kanske kan hjälpa mot det med. 
 
Fasiken vilket luddigt inlägg, men men. Ett inlägg är ett inlägg. Nu ska jag kämpa två timmar till innan jag skall hem för att titta på Greys och sova.
 
PUSS
Allmänt | | Kommentera |

MÖJLIGHETSMÅNDAG

Bästa dagen på veckan är här igen, måndag. Tro det eller ej men jag tycker verkligen om måndagar. Det känns ungefär som att varje måndag är en ny start. Som att man har en chans att göra något annorlunda med veckan. Ibland dyker optimisten inuti mig fram som ni kanske märker.
 
I vilket fall, min chef har varit borta sedan i fredags och kommer tillbaka imorgon. Så under dessa dagar har jag fått ''ta hand'' om butiken vilket har varit en liten utmaning med utrymme för att utvecklas. Idag och resten av veckan har vi även två killar från Hagaskolan som praktiserar hos oss, så jag har bossat lite över dem.
 
I veckan har jag rätt mycket att göra med jobb inkluderat varje dag, vilket jag kan tycka är skönt också då man inte hinner tänka så mycket. Har de senaste dagarna längtat efter att komma härifrån igen, och tanken på att flytta tillbaka till London drar i mig mer och mer. Pratade även med en vän om att åka iväg till ett varmt ställe för en kort semester, vi får se om vi hittar något.
PUSS
Allmänt | | En kommentar |
Upp