Time of my life

Tänkte nu skriva vad vi gjorde under de dagarna mamma, pappa & Rasmus var här. På onsdagen när dem kom började vi med lite shopping på stan, lunch, drinkar och sedan middag på Jamie Oliver's Italian på Piccadilly Cirkus.
 
På torsdagen startade vi dagen med frukost på Garfunkels vid Argyll Street, riktig engelsk frukost med allt vad det innebär. Efter frullen gick vi till fots mot Southbank via Trafalgar Square. Trafalgar Square är ett jätte stort torg där även National Gallery ligger, denna plats är väldigt vacker men det är en aning mycket folk där då det är ett mycket populärt turistställe.
 
Efter några kilometers gång kom vi fram till Southbank, där tog vi varsin glass längs vattnet innan vi köpte biljetter till London Eye. Jag trodde att vi skulle behöva köa två timmar med efter bara 10 minuter stod vi i en av gondolerna.Efter halva vägen började det kännas i magen att det var högt, och mamma som är höjdrädd var tvungen att sätta sig en stund. Jag hade hört delade meningar om London Eye innan jag åkte den, jag placerar mig själv i den gruppen som tycker att det är värt det. Jag tror att vi betalade omkring 80£ för fyra stycken, vilket är ett helt okej pris. När man var längst upp kunde man se hela staden och alla dess byggnader, en väldigt häftig upplevelse som inte riktigt går att beskriva med ord, man måste göra det själv helt enkelt.
 
När vi var nere på marken igen efter 30 minuter i luften gick vi förbi Big Ben, genom St James's Park där det finns hundratals vackra fåglar för att slutligen komma fram till Buckingham Palace. Innan jag dör skall jag också ha bott i ett sådant slott. 
 
Vid detta laget hade vi förmodligen gått runt 10 mil, kändes det som i alla fall. Så vi tog en taxi till Camden Stables Market. Där åt vi mat från olika ställen, kollade in i de små butikerna som håller till i hästboxar. När vi kollat färdigt satte vi oss på en restaurang längs kanalen och delade en flaska rosé.
 
Klockan blev mycket, så vi tog en taxi till vår lägenhet för att dem skulle få se den, jag bytte om och sedan åkte vi till deras hotell. Clara mötte upp oss där och sedan gick vi till Strada som inte ligger så långt från Oxford Cirkus. Efter att vi ätit alldeles för mycket och skrattat tills jag grät åkte jag och Clara hem väldigt trötta, mamma & pappa tog dock en sväng på ett av alla Casinos som finns här. 
 
Fredag och min födelsedag, startade dagen med tårta, champagne och presenter på deras hotell. Efter det åkte vi till Notting Hill, åt fish and chips, munkar, glass, kollade på Bookshopen och gick längs Portobello Road Market. En mysig förmiddag helt enkelt.
 
Vi tog oss därifrån till Abbey Lane, för att mamma ville gå över det berömda övergångsstället som The Beatles har på ett av sina omslag. Ingen jätte rolig upplevelse tyckte vi andra men nu kan vi åtminstone bocka av det från våra bucketlists. Åkte sedan till Harrods, hittade en Rolex som kostade över 1miljon kronor, tänkte investera i den men konstaterade att jag kanske borde vänta.  
 
På vägen hem tog vi en drink i Soho, ringde släkten för att berätta om min födelsedag och åkte sedan hem för att byta om inför kvällen. Vi tog oss sedan till Southbank igen fast andra sidan, vet inte om det faktiskt är Southbank, men ish i alla fall. Vi åt på ett ställe som heter Guacho där, förmodligen den bästa restaurang jag någonsin varit på i hela mitt liv, pappa tyckte likadant. Jag rekomenderar det stället till alla som kommer hit, även om det är dyrt är det sjukt värt det. Från vårt bord hade man perfekt utsikt över Tower Bridge som lyste upp väldigt vackert. Efter en perfekt dag, med allt jag kunnat önska mig tog vi en buss hem för att sedan somna som 20-åring.
 
På lördagen startade vi dagen med picknick i deras hotellrum vilket var mysigt. Sedan gick vi på shoppingtur, Oxford Street, Regents Street, Victoria's secret och en massa annat. Vi åt en enkel lunch på Donken innan det var dags för det hemska avskedet som fick mig att gråta floder.
 
Dagarna här med dem var helt fantastiska, jag hoppas att dem känner likadant och att dem snart kommer tillbaka igen.
Lägger upp fler bilder när jag fått de som mamma knäppte med den riktiga kameran.

PUSS
Allmänt | |
Upp