RUBRIK

 
Först och främst, ännu en gång förlåt för den hemska uppdateringen. Jag vet inte ens om jag är värd att ha en blogg längre.. Vem vet, blogg.se kanske sparkar ut mig snart. För det andra, fasiken vad svårt det är att komma på rubriker till inläggen haha.
 
Sammanfattningsvis har följande skett den senaste veckan:
Eric och Sanna var här och hälsade på (Claras päron). Vi hade det fantastiskt med dem, åt god mat varje dag, nästan för god! Vi besökte även Scotch and Sodas sample sale i Shoreditch, parker, caféer, shoppade, drack drinkar och mycket mer. En av de bästa händelserna var att vi gick på musikalen The Lion King, jääääklar i min låda vad bra det var, skulle kunna gå tio gånger till. Tack Sanna och Eric för att ni ville hälsa på oss och för att ni står ut med två knäppisar som oss.
 
Har jobbat nästan varje dag, det går jättebra på jobbet. Har verkligen kommit i allt nu och jag har inga svårigheter med att prata engelska med kunderna vilket är skönt. Det är förövrigt helt sjukt vad mycket bättre engelska jag har nu i jämförelse med när vi precis kommit hit.
 
I lördags var vi ute och firade min vän Annas födelsedag. Vi åt middag tillsammans efter jobbet och sen åkte vi till underground klubben Visions i Dalston Junction.
 
I Tisdags hade jag och Clara vår första lediga dag tillsammans på otroligt länge, så vi bestämde oss för att ta vara på den. Vi började dagen med sovmorgon följt av en rejäl frukost, sedan åkte vi till Naturhistoriska museet där vi gick omkring tills att vi var less på alla Dinosarier. Efter det begav vi oss till en Rooftop bar på Argyll Street (mitt i stan). Drinkarna var alldeles för dyra men vi ansåg oss vara värda det, stannade där tills det var dags för middag. Vi åt på en fransk restaurang i Soho, klockan 8:00 åkte vi hem något lulliga och somnade innan 23.
 
Nu är det fredag igen, och ikväll händer något väldigt roligt som jag längtat efter sedan jag åkte. Kristina och Johanna kommer nämligen. Faaaan vad kul det skall bli att se dem, den fina fyrkanten kommer äntligen bli hel igen. Jag tror dem kommer in till stan omkring 12, så vi skall möta upp dem, ta dem till deras Hostel och sedan ta någon form av drink. Jag jobbar dock tidigt imorgon så jag skall nog spara den mesta energin tills imorgonkväll istället. Dem åker inte hem förrän onsdag så vi har ju ett par dagar på oss att umgås!!! Nu skall jag göra mig i ordning, kanske åka till Hyde Park och gå omkring där en stund.
 
 PS. bilderna är totalt sämst eftersom dem är tagna med min mobil, sorry.
 
PUSS
Allmänt, London, Vänner | |
#1 - - Moster:

Äntligen en uppdatering!! Ni verkar ha det underbart !
Kram kram💕

#2 - - Kristina:

Kommer snart min älskade!!!! 😘

#3 - - Johanna:

ÄNTLIGEN!! Som jag har längtat efter denna uppdatering!! Som tur är kommer jag snart och tror att jag ska ta över bloggen i några dagar så att de blir någon ordning 😉🙈😍❤️

Upp