Norra London

Sedan i fredags har vi bott i norra London hos en av mina arbetskompisar. Hon bor här som au pair i en svensk familj. Det har varit skönt att spendera lite tid med en familj i ett hus lite utanför den pulserande staden, med svensk mat och svensk standard. Dem bor inte alls långt ifrån Hampstead Heath, som är en av Londons största parker, jag har därför varit där alla dagar och promenerat/sprungit. Det är verkligen ett ställe som alla borde ta sig till, miljön är helt fantastisk där och man kan lätt sitta på en parkbänk i flera timmar med en bok i knät.

Från ikväll tills på fredag skall vi sova hos Claras jobbarkompis och på lördag får vi flytta in i vår nya lägenhet som vi hyr av en tjej som heter Fredrika. Den nya lägenheten ligger mellan Kings Cross och Islington, ish. Således väldigt centralt.

Just nu är vädret här fantastiskt (äntligen), efter att vi haft ett par veckor med regn. Sitter på baksidan i solen och här är det runt 25 grader. Det känns otroligt jobbigt att jag snart skall sätta mig på en kokhet tub och sedan stänga in mig på jobbet. Men tyvärr behöver man pengar för att överleva här, så att skippa jobbet är inget alternativ.
PUSS
Allmänt, London | |
Upp