HJÄRNRENSNING

Måste skriva av mig lite nu, för att försöka få tankarna på papper istället för i en enda röra inuti mitt huvud. För ungefär 2 timmar sedan vinkade jag av mamma, pappa & Rasmus när dem åkte iväg i en taxi mot Heathrow, och sedan dess har mina tårar runnit konstant. Dagarna med dem här har varit bättre än alla ord i världen kan beskriva. Just nu känner jag dock bara för att packa alla mina väskor och åka hem, hem till min säng, min fula soffa som är otroligt skön och till alla de jag älskar och håller om. Jag kan inte alls förstå de människor som flyttar och aldrig vänder om, de som knappt träffar sin familj en gång per år. Någonting som denna tid givit mig är ett nytt perspektiv, ett nytt perspektiv på hur mycket jag egentligen behöver dem i mitt liv.
 
Jag känner mig verkligen blödig just nu, vilket jag också antar har att göra med att jag fyllde år igår. Födelsedagar betyder nämligen väldigt mycket för mig, då inte bara min egen givetvis. Det är ett tillfälle då hela släkten samlas på samma ställe vilket är en av de absolut bästa sakerna jag vet i livet. Så igår, trots att jag hade en av de bästa dagarna i mitt liv fattades det ändå något, det vill säga min kära älskade släkt. Just nu skulle jag helst av allt vilja gå på bio med farmor och sedan äta hennes fantastiska stuvade makaroner, spela 31 med farfar och äta ballerinakakor samt umgås med mormor & morfar i stugan och sitta vid klipporna intill havet. Av det jag skrivit ovan kan man ganska enkelt konstatera att min hemlängan är total.
 
Nu måste jag ta mig samman, försöka torka tårarna och ta bort klumpen från magen, kanske fylla den med mat istället. Ikväll har jag bjudit sju svenska tjejer till lägenheten för att fira min födelsedag, så jag kan ju inte sitta här och gråta då som en liten fjant. Jag skall gå ner till gymmet och springa av mig ett par kilo känslor, sedan duscha och städa lite. Imorgon eller måndag kommer ett gladare inlägg med bilder från dagarna med mam, pap och Rasse, kanske även ett par bilder från ikväll om vi lyckas ta några.
 
PUSS
Allmänt, Familj, London | | 2 kommentarer |

BIRTHDAY

Tänkte bara säga att jag haft världens bästa födelsedag, jag säger det varje år men detta var en av de bättre. Vill även dela med mig om hur fantastisk min familj är. Jag önskar innerligt att alla i hela världen har det lika bra som jag har det, med två friska föräldrar och en lillebror. Ni är oersättliga och jag älskar er över allt annat. Jag kanske säger det för ofta men jag är rädd att ni missar det annars.
Imorgon eller på söndag skriver jag mer om vad vi gjort under dessa dagar samt lite bilder. Nu skall jag försöka sova min första natt som 20:åring. Godnatt, sovgott.

PUSS
Allmänt, Familj, London | | Kommentera |

NY FLAT

Den senaste veckan har vi som sagt flyttat runt lite, först hos min arbetskompis och sedan hos Claras. Men nu har vi äntligen flyttat in i världens finaste lägenhet bara fem minuter ifrån Kings Cross. Vi hyr den av en tjej som just nu är i New York och sedan skall vidare till Bahamas för att hjälpa kvinnor att föda barn, jag är sjukt imponerad. Här har vi allt vi kan önska oss, balkong, diskmaskin, gym, bastu, uteplats, badkar och massa annan lyx som man inte lätt hittar i London för ett bra pris. Vi skall bo här i fem veckor, dvs tills att hon kommer hem igen. Men förhoppningsvis fattar hon tycke för Bahamas så vi kan stanna här längre.

Bilderna nedan på lägenheten är av otroligt dålig kvalité men det får ni stå ut med.
PUSS
Allmänt | | Kommentera |
Upp