NOTTING HILL

Efter promenaden och lunchen idag bestämde vi oss för att åka till Notting Hill. Det var dock ingen marknad där idag då dem bara är på fredagar och vissa lördagar, så det var ganska lugnt. Vi tyckte att det var ganska skönt eftersom att vi hittills rört oss på ställen med väldigt mycket folk. Gick omkring där i en timme ungefär, kollade in alla trevliga butiker och alla vackra hus i olika pastellfärger. ''Där skall jag bo när jag blir stor''- tänkte jag. Jäklar i min låda vad fint det var där.
Självklart gick vi även förbi den berömda bokshoppen från filmen Notting Hill, dock inte så big deal. När vi kände oss nöjda hoppade vi av på Oxford Cirkus station. Gick in på Office och köpte ett par promenadvänliga skor i märket Vagabond, med platåklack. Jag lägger upp bilder på dem imorgon!
 
Nu är klockan strax nio och vi skall gå ut till bussen för att åka ner till ett område som heter Angel, där skall det tydligen finnas en massa restauranger så vi skall försöka få i oss lite mat.
 
Måste även berätta om ett par killar som misstrodde oss när vi berättade att vi var svenskor. Dem sa ungefär: ''No, you're not swedish, swedish girls are blonde''. Borde inte denna myt vara borta vid detta lag eller går en stor del av världen fortfarande runt och tror att alla svenska tjejer är blonda???!!!
 
PUSS
Allmänt, Inspiration, London | NOTTING HILL, OXFORD CIRKUS | |
Upp