KLUBBLIV

I lördags gick vi alltså ut en sväng, eller ja en sväng vet jag inte om man kan kalla det.. Vi började kvällen med en liten powernap. Sedan lagade vi en otroligt god kycklingpasta och delade på en flaska rött. Klockan 12 tog vi buss 271 mot Shoreditch. Det är lite oklart om vi hamnade i det faktiska Shoreditch området, för jag tror att vi gick åt fel håll. MEN, vi stannade i alla fall på en gata med ett par klubbar. Vi gick in på en som såg ut att vara alldeles lagom för vår första kväll. Vi tog varsin tequila och gick mot dansgolvet, där spelades samma låt hela jävla tiden, eller beat kanske man skall kalla det. Träffade ett killgäng där som vi hängde med, men en av dem var sjukt drägging och försökte blåsa oss genom att säga att han spelade i Premier Leauge, hahaha. ''I'm here over the weekend cause my team are playing against Chelsea tomorrow''.
 
När det första stället stängde klockan 02 fanns inte en tanke på att gå hem. Så vi gick vidare till en liten större klubb med två dansgolv och lite mer folk. Vi försökte rymma från de första gänget och hittade itsället två andra killar. Vi pratade lite med dem, de visade sig att de var väldigt trevliga och sociala. Efter ett tag erkände ena killen att han var Ella Hendersons trummis, dvs hon som gjort låten ''Ghost''. Hängde med dem tills att den klubben stängde klockan 05, ännu en gång tänkte vi att kvällen bara är barnet. Så vi gick vidare till nästa...... Fortfarande med de två killar vi träffade på den andra baren. Vi stannade på den sista klubben tills att klockan slagit 07, dvs 08 i Sverige. Sedan tog vi bussen hem, färden var lite obekväm eftersom de flesta på bussen var på väg till sina jobb. Men inte vi. Där stod vi med håret åt alla håll, sminket nere på hakan och med otrolig värk i våra fötter. Skyndade oss av bussen och möttes av Emma som skulle till jobbet när vi kom hem. Jag kan säga att hela söndagen spenderades i sängen, tillsammans med typ 10 avsnitt PLL. Vi somnade rätt tidigt och vaknade upp som nya människor idag.
 
Nu har vi precis varit ute på promenad, där vi försökte lokalisera oss lite. Snart ska vi göra lunch och åka iväg en sväng. Kanske besöka en park eller liknande.
 
PUSS
Allmänt, London | LONDON | |
#1 - - Johanna:

Åh, ni verkar ju ha det världsbäst!!!!!! Ta hand om er <3

Svar: Ja men det skulle vara mycket bättre om du var här <3!!!!!!!!
Elin Sjölund Lind

Upp