Piccadilly institute

I lördags skulle vi gå till någon trevlig och lugn cocktailbar, så vi googlade lite och hittade ett ställe som heter Piccadilly Institute. Vi var där klockan 11, redan då var kön enorm och dem hade släppt in 1000 pers (klockan 11!!!!) vet inte hur tankarna gick just då men vi gick i alla fall in.

Vi hängde av oss jackorna och började utforska. Efter fyra våningar, minst sju dansgolv och 12 olika barer hade vi nått sista delen. Stället är helt gigantiskt!!!! Alla barer har olika namn, namnet speglar även temat i just den delen. Några exempel på namn är: Clinic, Noir, Chamber, Decadin, Shrink och Picnick. Så de flesta kan säkert förstå vad barerna hade att erbjuda.

Det var sjukt roligt där!! Människor från hela världen samlas på samma punkt. Om man skall festa i London rekommenderar jag detta ställe starkt, speciellt eftersom det ligger mitt på piccadilly cirkus och det då är väldigt lätt att ta sig dit och hem. En annan bra sak är att detta ställe faktiskt stänger 03 vilket gör att man orkar kliva upp dagen efter och shoppa om man inte går vidare efter!! Alla dansgolv har olika djs och därmed olika musikstilar, något för alla. Och i en av barerna har man utsikt mot piccadilly cirkus, dvs den stora korsningen med massiva reklamskyltar, tusentals människor och en massa trafik. 

Bilderna här nedan har jag stulit från google.
PUSS

Allmänt, London | | Kommentera |

Jobbintervju

Idag var jag som sagt på en jobbintervju. Scotch & Soda heter butiken. Otroligt snygga kläder med olika motiv och mönster för alla klädstilar. Intervjun gick jätte jätte bra, jag var väldigt nervös men tjejerna var snälla och trevliga. Dem sa att dem skulle höra av sig i slutet av veckan men hörde av sig redan nu (samma dag) och ville att jag skulle komma in och provjobba imorgon. Dem vill se hur jag fungerar på golvet med kundbemötande osv. Dem var dock lite osäkra ang tiden jag skall vara här, dem vill att jag skall stanna längre vilket jag absolut inte kan lova. Så skulle detta inte funka får jag bara söka något annat! =)

Clara är på jobbet och jag försöker klara mig själv. Jag tror faktiskt att jag skall försöka ta mig till en bar som heter Kosmopol och ligger i Chelsea, den har skandinaviskt påbrå så det finns en chans att jag träffar några svenskar där.

PUSS
 
Allmänt, London | | Kommentera |

JAMAICAN ME HUNGRY

 
 
Här har vi våra senaste dagar i bilder. Vi har ätit en hel del mat, druckit vin, ätit mat igen och sovit massor. Nu har vi faktiskt kommit fram till att vi bara får sova 8 timmar/natt, annars sover man FÖR mycket och blir trött istället. Haha, vilket problem vi har. I alla fall, Clara fick ett jobb i veckan vilket är suveränt och jag har en intervju på måndag som jag hoppas går bra, annars är det bara att leta vidare. Tydligen var det rätt många som sökt tjänsten så jag kanske inte skall hoppas på allt för mycket!
 
Igår (fredag) fyllde min vackra vän 20år, vi startade dagen genom att jag kom in och sjung för henne, vi åt frukost på sängen och sedan rörde vi oss mot centrum. Tanken var att vi skulle ta oss till Roof Garden Bar i Waterloo, efter många om och men kom vi fram men då var stället stängt, ''We will open in spring again'' stod det på den där dumma skylten. Men dagen var inte förstörd för det, vi hängde där i området nära London Eye. Åt lunch på en jättemysig och lugn matmarknad som låg lite undangömd. Sedan gick vi närmre vattnet och hittade några barer, den som föll oss mest i smaken är barracken med massa färger här ovanför. Snubben som stod i den vagnen var hur skön som helst, vi fick cider och vin i plastmuggar. Och där satt vi tills att vi höll på att frysa ihjäl, då åkte vi hem. När vi kom hem bokade vi bord på en ganska känd och väldigt bra restaurang som heter Ping Pong, den finns på typ 5 olika ställen i London men är som jag förstår det ganska ofta fullbokade. I vilket fall, klockan var ungefär 19:15 när vi bokade detta bord, vi bokade då till 21:30, dvs mer än två timmar senare. Tror ni att vi hann dit i tid? - Nej.
 
Fattade knappt vart vi skulle, restaurangen ligger i Stratford vilket är en bra bit från oss. Så vi klev av tunnelbanan i stratford 21:50 ungefär och insåg att vi inte skulle hinna. Vi skulle ju ta oss från tunnelbanan dit också och en taxi syntes inte så långt ögat nådde. Vände på klacken direkt, satte oss på tuben igen och åkte till Oxford Street hahaha. Räddaren i nöden, på något sätt har vi hamnat där flera gånger nu trots att tanken inte varit så. Landade på ett Italienskt hak, Clara åt Risotto Frutti di Mare och jag åt en stek.
 
Efter middagen (12:00 var vi klara) mötte vi upp Lukas och Ross på en bar i närheten innan vi åkte till KOKO som ligger i Camden. Stannade där hela natten tills att det blev morgon. Drack alldeles för många drinkar men det var ju faktiskt Claras födelsedag. Klockan 07:00 blev ångesten ganska påtaglig, kastade oss i en taxi och var hemma strax efter sju. Allt Blev inte som vi tänkt oss under dagen men vi hade det ändå hur bra som helst.
 
Nu ska vi städa upp lite här hemma, ta en promenad och sedan röra oss mot någon bar för att kanske skaffa fler vänner, hoppas!!!!!!
 
PUSS
Allmänt, London, Vänner | LONDON | | Kommentera |
Upp