SJUKDAG

Torsdag den fjärde juni, jag kan inte riktigt ta in att det är juni redan. Det känns som att det var jul igår, men så säger man förvisso nästan varje år. Förra veckan var det event på Carnaby Street (gatan där jag jobbar) som kallas Grazia night, vilket går ut på att alla butiker på gatan har 20% på allt samt en timme extraöppet. Vi bjöd på alkohol till alla kunder och fick även varsin drink när evenemanget var slut. Det var mycket att göra men samtidigt väldigt roligt med så mycket folk.
 
I måndags åkte Clara hem till Sverige för att besöka sjukhus, familjen, vänner och fira studenter. Jag kan tyvärr inte åka hem än på grund av jobbet men jag lider inte så mycket av att stanna här. Hade en vän som heter Zassa på besök här i två nätter så jag slapp vara helt ensam. På söndag kommer Clara tillbaka så då blir allt som vanligt igen. Det som är lite tråkigt är dock att även jag blivit sjuk, '''London-förkylningen''. Alla jag känner här är mer eller mindre förkylda för jämnan. Stoppar just nu i mig alvedon, ipren, c-vitamin, resorb och så mycket vatten som möjligt för att jag ska bli frisk igen. Blir så rastlös av att bara ligga i soffan men jag antar att det är det bästa just nu.
 
I söndags hade även Magnum ett event på hela Regents Street, dem hade stängt av hela gatan, spelade musik och delade ut obegränsat med glassar till alla som ville ha, Jag tog givetvis två stycken innan jag åkte hem och åt farmors köttbullar och makaroner.
 
PUSS
Allmänt, London | |
Upp