=

Kaffe, vin, jordgubbar och yoghurt fyra förtärbara saker jag inte vill veta hur mycket pengar jag spenderat på, förmodligen alldeles för mycket. Ville bara säga det. Tänkte skriva lite om vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Förra veckan åt jag med Anna i kingly court innan vi gick till en av hennes kompisars event mellan Piccadilly Cirkus och green park. Det var en klubb i en gränd på en bakgata som ingen tidigare sett. För att komma in var man tvungen att stå på listan, lite som en membersclub. Atmosfären där inne var annorlunda, på ett bra sätt. Allt var mörkt, mörkt trä, gamla mörka soffor med "intryckta" knappar, röda lampor och för de som sett eller läst 50 sades of grey, man skulle kunna tänka sig att Mr. grey hänger på ungefär ett sådant ställe. Gick dock hem i tid eftersom jag öppnade dagen efter.

I lördags var jag, Sandra och Zassa på Kopparberg Urban Forrest festival i Hackney Wick. Åkte dit klockan 13 för att stanna där hela dagen och dricka oförskämt goda cider. Från början var det i princip bara vi där men efter bara en timme var det fullsatt. Åkte hem till mig runt 18 för att dricka mer, lyssna på svenska sommarplågor och äta mat. Efter det hamnade vi på Tiger Tiger mellan Leicester square och piccadilly. Dansade tills svetten rann, benen skakade och fötterna blödde. Bokstavligen. Men dagen var helt fantastisk och jag hoppas att vi hinner göra om det.

Har nu varit ledig i två dagar, men det har inte varit så mycket vila. Vi har flängt runt i hela staden för att leta boende och nu på eftermiddagen hittade vi äntligen värst nästa, i Paddington. Jag, Clara, Miranda och Zassa kommer flytta in där på söndag. När allt var klart med lägenheten åkte jag och Zassa till Liverpool street och sushi samba för att fira. Lätt bästa utsikten i London, kanske lite väl högt men helt underbart. Goda drinkar också!

Nu skall jag ta tuben till Hyde park för att gå ett varv där och kanske göra några situps, vem vet. Vill inte chocka magen alldeles för mycket.
PUSS
Allmänt | |
Upp