MIDSOMMAR

Glad midsommar allihopa! Speciellt till er, farmor, farfar, mormor och morfar som jag inte riktigt kan kontakta. Saknar och älskar er.

Hoppas alla får en fantastisk dag <3

 Vi fick precis nycklarna till vår nya lägenhet och nu skall jag jobba till 8:30. Idag är en fullspäckad dag och jag är glad om jag somnar innan 03. 

PUSS
Allmänt | | Kommentera |

=

Kaffe, vin, jordgubbar och yoghurt fyra förtärbara saker jag inte vill veta hur mycket pengar jag spenderat på, förmodligen alldeles för mycket. Ville bara säga det. Tänkte skriva lite om vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Förra veckan åt jag med Anna i kingly court innan vi gick till en av hennes kompisars event mellan Piccadilly Cirkus och green park. Det var en klubb i en gränd på en bakgata som ingen tidigare sett. För att komma in var man tvungen att stå på listan, lite som en membersclub. Atmosfären där inne var annorlunda, på ett bra sätt. Allt var mörkt, mörkt trä, gamla mörka soffor med "intryckta" knappar, röda lampor och för de som sett eller läst 50 sades of grey, man skulle kunna tänka sig att Mr. grey hänger på ungefär ett sådant ställe. Gick dock hem i tid eftersom jag öppnade dagen efter.

I lördags var jag, Sandra och Zassa på Kopparberg Urban Forrest festival i Hackney Wick. Åkte dit klockan 13 för att stanna där hela dagen och dricka oförskämt goda cider. Från början var det i princip bara vi där men efter bara en timme var det fullsatt. Åkte hem till mig runt 18 för att dricka mer, lyssna på svenska sommarplågor och äta mat. Efter det hamnade vi på Tiger Tiger mellan Leicester square och piccadilly. Dansade tills svetten rann, benen skakade och fötterna blödde. Bokstavligen. Men dagen var helt fantastisk och jag hoppas att vi hinner göra om det.

Har nu varit ledig i två dagar, men det har inte varit så mycket vila. Vi har flängt runt i hela staden för att leta boende och nu på eftermiddagen hittade vi äntligen värst nästa, i Paddington. Jag, Clara, Miranda och Zassa kommer flytta in där på söndag. När allt var klart med lägenheten åkte jag och Zassa till Liverpool street och sushi samba för att fira. Lätt bästa utsikten i London, kanske lite väl högt men helt underbart. Goda drinkar också!

Nu skall jag ta tuben till Hyde park för att gå ett varv där och kanske göra några situps, vem vet. Vill inte chocka magen alldeles för mycket.
PUSS
Allmänt | | Kommentera |

DRAGQUEEN

Igårkväll firade vi Marios födelsedag, startade kvällen på ett ställe som heter Two Floors, inuti Kingly Court på Carnaby Street. Drack några drinkar (alkoholfria för mig) och skålade för Marios skull. Efter ett tag droppade alla av i vanlig ordning. Då bestämde jag och Zassa att vi skulle gå vidare. Vi gick efter ett tag in på haket Freedom, vilket är något av en gayklubb, och en väldigt rolig sådan. Har varit där en gång förut och båda gångerna har varit lyckade. Dem har poledance, discokulor, och allt är i rosa. Det bästa är deras dragqueenshow som pågår från och till under kvällen med låtar som ingen kan låta bli att sjunga till. Den musik som spelas överlag där är 80, 90 och början på 2000-talet, mycket bra. Halv två bestämde jag mig för att börja åka hem så jag var hemma strax efter två.

Nu har jag precis ätit frukost och skall snart åka till jobbet. Ikväll skall jag följa med Anna på något klubb-event vid piccadilly cirkus, oklart vad det egentligen är. Men det blir nog kul.
PUSS
Allmänt, London | | Kommentera |
Upp