ÖVERRASKA

På onsdagen hade jag bestämt mig för att överraska min familj och vänner, så de enda som visste om att jag skulle komma var mamma & pappa. Klockan 04 började jag min resa mot Sverige utan att ha sovit en sekund, var så trött så det kändes som att jag var påverkad. Mellanlandade på arlanda innan jag äntligen hade fötterna på Midlanda.Möttes av en glad pappa där som lät mig styra bilen mot birsta, efter en något instabil åkfärd kom vi fram till birsta där vi fixade med mitt svenska simkort och handlade en baseball jacka jag kollat på länge.
 
Efter det lämnade jag av pappa på Volvo och åkte hem. Där på gården stod farmor & farfar (helt ovetande), när jag klev ur bilen förstod farfar inte riktigt att det var jag, fel person på fel ställe haha. Det slutade med att alla närvarande stod och hade ett litet gråtkalas för att vi saknat varandra så mycket, det kändes riktigt skönt att krama om dem efter så lång tid. Överraskade även Kristina på hennes kontor, det var dock hon som fick trösta mig då jag började gråta som en liten flicka.
 
På kvällen grillade vi tillsammans med mina kusiner innan jag och Kristina åkte ner på stan för att träffa Johanna och många fler. Som vanligt sa vi att vi skulle dricka ett eller två glas vin men jag snubblade innanför dörren i mina höga klackar runt 06:30, en aning trött eftersom jag inte sovit på två dygn. Fick inte speciellt mycket sömn då heller eftersom jag skulle upp runt 11 på torsdagen. Åt frukost med familjen och sedan lunch med Erik på stan, träffade även Agnes och Hanna och umgicks med dem ett tag.
 
Torsdag kväll spenderades tillsammans med familjen och en film i soffan innan jag somnade som en stock. Sammanfattningsvis var de två första dagarna hemma väldigt bra.
PUSS
Allmänt | |
Upp