OOOPS

Ooops, det har hänt igen. Ännu en gång har det gått två veckor sedan jag uppdaterade. Skall försöka fatta mig kort och bara ta med de viktigaste händelserna.
 
Midsommaren spenderades i Hyde Park med tusentals andra svenskar. Efter någon timme började det regna så då åkte vi till Tildes pojkväns lägenhet på Beak Street. Stannade där hela kvällen och dansade till svensk musik hela natten lång. Mycket bra firande med svensk mat, dryck och fika. Tack till alla er som gjorde den fantastisk.
 
Efter midsommar var det dags att flytta, så vi bor nu i Royal Oak, väldigt nära Paddington. Från början var allt kaos, vi hade INGENTING. Inga köksgrejer, inget att äta på, inga lakan, inget varmt vatten osv. Så det var inte så trivsamt. Vi fick lite grejer levererat hit, samt att vi själva tog två svängar till IKEA, så nu liknar det ett komplett hem, nästan. 
 
Har så klart jobbat som vanligt, jobbat mycket och varit lite nere. Har haft mycket hemlängtan på sistone, jag behöver en massa kärlek. Så när min bästa gustaf skrev förra veckan och sa att han bokat biljetter till oss blev jag överlycklig. Han stannade torsdag till söndag, vi drack alldeles för mycket vin och öl, hängde på takbarer, spelade beerpong, klubbade, åt mat och shoppade, således så bra som det kan bli.
 
Hängde även i Hyde Park på British Summer Party area, där dem visade filmer på storbildstv. Vi såg Mamma Mia med sing a long, haha. Det var sjukt roligt, det satt flera hundra där mitt i parken och sjöng med i låtarna med falska röster.
 
Och så kom solen hit till London, igår var det faktiskt 34 grader varmt, nästan för varmt med andra ord. Har faktiskt lyckats få en liten bränna så jag är inte likblek längre.
 
Just nu sitter jag och äter frukost nummer två, snart skall jag och Zassa åka till en galleria i Stratford. Clara jobbar tyvärr så hon får inte följa med. 
PUSS

Allmänt | |
Upp