HELGEN

På fredagen tog jag det lugnt på dagen, sprang ett varv runt ryggis och hjälpte sedan pappa med diverse saker. Hämtade Kristina senare på eftermiddagen då vi skulle ut och äta tillsammans med min mamma och lillebror på APA. Efter middagen gick vi bort till William där ett gäng killar förfestade. Vi drack ett par glas där innan vi gick vidare till Oscars. Träffade ungefär alla jag känner och några till där vilket var kul eftersom jag inte sett dem på väldigt länge. Stannade där tills att lamporna tändes och musiken tystnade. Efter det hittade Gustaf 100:- på backen, så vi bestämde oss för att dela på en kebab innan jag gjorde den underbara slutsatsen att jag skulle åka på ännu en genomtänkt efterfest. Även denna gång stod solen mitt på himmelen när jag drog ner mina persienner i huset på Östermalm, alltid lika mycket ångest. 
 
Lördag, vaknar och inser att jag har Saharaöknen i munnen. Det enda jag kan tänka på är vatten och att somna om. Kristina håller inte med, hon tycker att vi skall hitta på något (observera att jag sovit 8 timmar på fyra dygn). Absolut säger jag, blåser grönt i bilen och hämtar sedan upp henne. Åkte lite överallt, köpte glass, kollade innebany, besökte Oskar och Jonas nya lägenhet innan vi slutligen hamnade hos Larsson i Haga. Ett dumt beslut. Klockan var runt två och dem hade redan börjat dricka, dem intalade oss att vi inte hade några alternativ så vi lämnade bilen och började sippa Cava, måste dock erkänna att jag mådde lite bättre efter det.
 
Stannade där tills klockan slagit 8:30, då fick vi skjuts till Koh Pagnan Oxhällan, Something Full Moon Party som det kallades. En fest som Bäcklund och Tjernberg arrangerade tillsammans. Otroligt lyckat var det, dem hade givetvis rökmaskin, discolampor, dansgolv, pole-dance stång, DJ, och det bästa av allt, man drack ur hinkar. Antar att vi var runt 40 pers, uppskattningsvis. Hade huuuur kul som helst, men saknade min andra halva Clara som inte kunde komma. Dansade, sjöng, skålade, skrattade mm tills att klockan slog fyra, tog en taxi in till stan för att äta kebab och tro det eller ej, ännu en efterkaka.
 
Söndag, förstod inte om jag hade hamnat i himmelen eller om jag fortfarande levde när jag vaknade. I vilket fall var det inget bra ställe. Mådde som jag förtjänade minst sagt. Stannade hemma hela dagen sovandes i soffan med mamma och pappa innan vi gick till mina kusiner för tacos. Hängde sedan med Kristina, Mange och Alex. Kollade på roliga klipp tills att magen gjorde ont och ögonen höll på att slockna.
 
På måndag morgon åt jag frukost med kristina och Johanna innan mamma skjutsade mig till flyget för att åka tillbaka till London. Allt som allt var dessa dagar de bästa på länge, uppskattade verkligen att träffa alla jag inte sett på länge. Det gav mig verkligen energi och jag känner mig mer taggad på att stanna här en månad till.
PUSS
Allmänt | |
Upp